Szállítás

Kosár

Kotányi

Kotányi Füstölt paprika

50 g
609 Ft 12 180 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Spanyolország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A füstölt paprikának intenzív- füstös, enyhén édeskés íze van.

Felhasználási javaslat

Jellegzetes ízt kölcsönöz húsételeknek, leveseknek, egytálételeknek, szendvicskrémeknek.

Termelői információ 

Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.

Miként dolgozzák fel termékeiket?

Betakarításukat követően zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek között azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is  élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.

„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!"

Erwin Kotányi

Tárolás

Száraz, hűvös helyet tárolandó.

Forgalmazó

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint
Tópark u. 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Paprika

Tápérték: 100 g

Energia1394 kJ/336 kCal
Zsír13 g
amelyből telített zsírsavak2.1 g
Szénhidrát21 g
amelyből cukor13 g
Fehérje15 g
0 g
Élelmi rost36.6 g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Szójabab
Tej
Zeller
Mustár
Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.