Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Lucky Cap Nespresso kompatibilis kapszula Costa Rica Csokis Kuglóf

20 db
2 515 Ft 125,75 Ft/db
Ár Prémium tagoknak: 2 129 Ft
Származási ország: Costa Rica,

A Costa Rica-ra leginkább jellemző "Honey" eljárással feldolgozott Caturra és Catuai fajtákból készített kávé. Élénk csokoládés íz jellemzi a nagy test mellett, amelyet a klasszikus aszalt szilva édes savanyúsága egészít ki. Olasz stílusú kávé, mely egyedi ízélményt kínál, jól felismerhetőek benne az étcsokoládé jegyei.

Termelői információ

A Bányai László, magyar származású farmer, Costa Rica-i Lourdesben található ültetvényéről származik, ahol a termesztést és a feldolgozást a Lucky Cap tulajdonosával, Tóth Sándorral közösen végzik. Bányai László a növénytermesztésért, Tóth Sándor pedig a szüretért, a feldolgozási folyamatokért felel.

A tengerszint feletti 1.450 – 1.550 méter magasan található finca-n (a 20 hektárnál kisebb ültetvények elnevezése) 90%-ban Caturra és Catuai fajták találhatók, a fennmaradó 10 %-ban Gesha és Villasarchi fajták.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Caffé dal' 1927 Kft.
7100 Szekszárd, Bátaszéki út 25.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

kávé