Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Oonly természetes szénsavas ásványvíz (cseretermék)

1,5 l
Visszaváltható csomagolás
249 Ft 166 Ft/l
Ár Prémium tagoknak: 209 Ft
Származási ország: Magyarország,

Eldobható csomagolás nélkül

A termékek kézbesítésekor pontosan ugyanannyi és ugyanolyan kiszerelésű betétdíjas terméket kell a futárnak átadnod, mint amilyen kiszerelésű és amennyi CSERE terméket rendeltél. Vagyis, ha korábban egyedi palackos kiszerelésben vásároltad az Oonly-t, akkor csere esetén is egyedi palackos terméket válassz!

A Kifli.hu figyelmet fordít az ökológiai fenntarthatóságra és a környezet kímélésére. A termék megvásárlásával hozzájárulsz a környezeti hatások csökkentéséhez. Neked köszönhetően újra felhasználhatjuk a csomagolást, és közösen járulunk hozzá az egyszer használatos csomagolások okozta nagy környezeti terhek csökkentéséhez.

Oonly Természetes ásványvíz visszaváltható palackban – CSERE – Szénsavas

 • Termék ár: 249 Ft.
 • Visszaváltható palack betétdíj: 0 Ft.
 • Összesen: 249 Ft.

Termék ismertető

Kiváló minőségű, szénsavval dúsított természetes ásványvíz, környezetbarát Oonly visszaváltható Tritan palackban. Többé nem kell lemondanod az ásványvíz minőségről ahhoz, hogy környezettudatosan dönts.
Forrás: Vis Vitalis kút.

Ásványianyag-tartalom

 • Összes oldott ásványi anyag tartalom: 658 mg/l
 • Hidrogén-karbonát: 475 mg/l
 • Magnézium: 62,2 mg/l
 • Kálcium: 60,4 mg/l
 • Szulfát: 40 mg/l
 • Nátrium: 20 mg/l
 • Szén-dioxid tartalom: min. 3,5 mg/l
Az Oonly szénsavas ásványvíz 3,5 g / l szén-dioxidod tartalmaz. Ezzel kedvezve Neked, hogy kipróbálhass egy valóban dús terméket.
A Tritan palack és az alumínium kupak sokkal jobb gáztartó képességű, mint a hagyományos, egyszer használatos, elvékonyított falú PET és a műanyag kupak. 
Amellett, hogy ezzel garantálják, hogy az ásványvíz szénsavassága tartós marad, esetenként előfordulhat, hogy a palackban feldúsul a széndioxid és nyitáskor hangosan távozik és a víz felpezseg. Javasoljuk, hogy óvatosan tekerd le a szénsavas Oonly palackok kupakját!

Mikor válaszd ezt a kiszerelést?

Ha korábban már vásároltál Oonly visszaváltható Tritan palackos terméket, amit most cserélni szeretnél.

Hogyan működik?

 1. A vásárláskor NEM számolunk fel betétdíjat.
 2. A termékek kézbesítésekor pontosan ugyanannyi és ugyanolyan kiszerelésű betétdíjas terméket kell a futárnak átadnod, mint amilyen kiszerelésű és amennyi CSERE terméket rendeltél. Vagyis, ha korábban egyedi palackos kiszerelésben vásároltad az Oonly-t, akkor csere esetén is egyedi palackos terméket válassz!
 3. A szénsavmentes és szénsavas termékek betétdíja azonos – vagyis cserénél nem számít, hogy korábban szénsavmentes volt a termék, most pedig esetleg szénsavast vásároltál.
 4. Ha kevesebb Oonly betétdíjas terméket adnál vissza a futárnak, mint amennyi CSERE terméket rendeltél, a CSERE terméket a futár nem adhatja át. Ebben az esetben a megrendelt CSERE terméket nem tudjuk nálad hagyni, ennek összege a számládból levonásra kerül, ennyivel kevesebbet terhelünk a bankkártyádra.
  Amennyiben a nálad lévő Oonly visszaváltható palackokat mégis vissza szeretnéd adni a futárnak, anélkül, hogy a CSERE termékeket megkapnád, a betétdíjat jóváírjuk, kérésed esetén visszafizetjük.
 5. Ha több Oonly betétdíjas palackot adsz vissza a futárnak, mint amennyi CSERE terméket rendeltél, a CSERE terméket a futár átadja, és a CSERE termékek számán felüli Oonly betétdíjas palackok betétdíját jóváírjuk, kérésed esetén visszafizetjük.

Mi az Oonly?

Egy fenntartható innováció, napjaink egyik legfontosabb problémájának, a környezetszennyezésnek a csökkentésére. Az Oonly-val újra gondoltunk egy korábban már széles körben használt és népszerű megoldást, a betétdíjas palackok rendszerét, amit 21. századi környezetbe ültettünk át, és így megszületett az Oonly rendszer.

Zero Waste - Egy Oonly palack életciklusa során akár harmincszor is megfordulhat. Ha megvásárolsz egy Oonly palackot, megiszod a vizet, majd visszajuttatod a palackot hozzánk mi azt rendkívül magas hőfokon fertőtlenítjük, újra töltjük és a folyamat kezdődik előröl. Nincs műanyag szennyezés, csak kristálytiszta, természetes ásványvíz. A palackok és a többi tartozék életciklusa végén mindent 100%-ban újra hasznosítunk, így az Oonly teljes folyamata műanyag szeméttől mentes.

Tárolás

Száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

Oonly Tisztán Víz Kft.
1118, Budapest, Pannonhalmi út 32.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Természetes ásványvíz széndioxiddal dúsítva