Mix & Match

Jacobs

Jacobs Classico Lungo (6) - Nespresso kompatibilis kávékapszula

40 db
4 599 Ft 115 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Franciaország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Jacobs NCC Lungo 6 Classico

A Jacobs bemutatja az új alumínium kávékapszulákat, amelyek maximálisan megőrzik a Jacobs kávé varázslatos aromáját. A légmentesen záródó csomagolás hosszú időn át garantálja az Espresso és Lungo kávékapszulák kínálta intenzív ízélmény és a vastag, mégis könnyű krémréteg tökéletes kombinációját.

Lágy, friss íz, fűszeres jegyekkel! A könnyed Jacobs Lungo Classico 6 kapszulák kiváló minőségű Arabica és intenzív Robusta ideális kombinációját rejtik magukban. Tökéletes választás azoknak, akik a lágy és friss ízeket kedvelik, kiegészítve különleges, fűszeres jegyekkel.

Termékinformáció

A készülék használati utasításának megfelelően készíthető el. 110 ml-es csészébe alkalmas.

Termelői információ

A 26 éves Johann Jacobs 1895-ben - álmait megvalósítva - megnyitja Bréma belvárosában első üzletét, ahol kávét, teát, csokoládét, kakaót és kekszet árult. Jacobs szerette volna, hogy a friss kávé inspiráló aromáját minél többen átélhessék. 1993. tavaszán megkezdődött a Jacobs kávék hivatalos magyarországi forgalmazása. A karakteres aromájú kávé gyorsan meghódította a hazai fogyasztók szívét is.

Napjainkban a Jacobs kávék számtalan változatban érhetők el világszerte. Legyen szó szemes vagy őrölt kávéról, kávépárnákról, kapszulákról vagy az instant változatokról, egy dolog közös bennük: a Jacobs kávék varázslatos aromája felébreszti legmélyebb álmaidat is.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Jacobs Douwe Egberts HU Zrt.
1123 Budapest, Alkotás utca 50.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

kávé