Alnatura

Alnatura BIO Bourbon vaníliás cukor - 3 darab

24 g
BIO
1 299 Ft 54 125 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Alnatura Bourbon vaníliás cukor  - 3-as csomagolás

A vanília rudat minden fűszer királynőjének tartják. Lágy, többrétegű aromájával nemcsak finomítja a desszerteket, süteményeket vagy gyümölcsételeket, hanem a csípős ételekhez is kiváló érzetet adhat. Az Alnatura vaníliás cukor ötvözi a nyers nádcukrot tíz százaléknyi őrölt bourbon vanília rúddal- mindkettő biogazdálkodásból származik. Három csomag, egyenkét 8 gramm súllyal.

Felhasználás - Piskóta-alap recept mindenféle változatban

Elkészítési idő
10 perc + 45 perc sütési idő

Hozzávalók
1 db 28 cm-es átmérőjű kerek tortaformához (12 adag)

  • 350 g 630-as típusú Alnatura tönkölyliszt
  • 1 csomag Alnatura sütőpor
  • 130 g Alnatura nyers nádcukor
  • 100 g őrölt Alnatura mogyoró
  • 1 csipet Alnatura Bourbon vanília őrölt
  • 100 g Alnatura kókuszolaj + 1 evőkanál a formához
  • 500 ml Alnatura cukrozatlan zabital
  • 25 g Alnatura mogyoró
  • 90 g Alnatura étcsokoládé

Elkészítés

  1. Tészta elkészítése - Keverd össze az összes száraz hozzávalót egy nagy tálban. Keverj össze egy másik tálban vagy mérőpohárban kókuszolajat és zabot. Ehhez olvaszd fel a szilárd kókuszolajat - lásd a tippet.
  2. Sütés - Add hozzá a zabitalt és a kókuszolaj-keveréket a száraz hozzávalókhoz, és mindent keverj tésztává. Kend meg a serpenyőt kevés kókuszolajjal, töltsd bele a tésztát, és süsd 160°C-on felső/alsó sütésen 45 percig, amíg a tészta át nem sül.
  3. Díszítés - Hagyd kihűlni a tésztát, közben pedig vágd fel durva darabokra a mogyorót. A csokoládét tördeld fel, majd gőz felett olvaszd meg. A tortát fedd le a felolvasztott csokoládéval és szórd meg mogyoró darabokkal.

Vátozatok
Gyümölcstorta: 2 nagy almát vágj fel 2 cm-es kockákra. Keverj össze 1 evőkanál cukrot 1/4 teáskanál Ceylon fahéjjal és öntsd rá az almákra. Az almakockákat szórd szét a nyers tésztára. Szederrel, ribizlivel vagy áfonyával is jó ízű.

Citromos torta: Adj hozzá 3 evőkanál citromlevet a nyers tésztához. Sütés után keverj össze 100 g porcukrot egy kevés citromlével, hogy viszkózus máz legyen, és fedd le vele a kihűlt tortát.

Márvány torta: Darabolj fel 50 g finom étcsokoládét, és keverd össze 3 evőkanál alacsony zsírtartalmú kakaóval, majd keverd bele a tészta egyik felébe. Villa segítségével óvatosan keverd bele a világos színű tésztába. A tipikus márványhatás kuglóf tortaformában megsütve a legszembetűnőbb.

Tipp
A kókuszolaj olvadáspontja 23°C. Ahhoz, hogy jól össze lehessen keverni a zabitallal, előzőleg kissé melegítsd fel a mérőpoharat (például forró vízzel).

Termelői információ

Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig - az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.

Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.

Tárolás

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Nyers nádcukor
biogazdálkodásból
Őrölt bourbon vanília10 %
biogazdálkodásból

Tápérték: 100 g

Energia1635 kJ/385 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát95 g
amelyből cukor95 g
Fehérje0.5 g
0.01 g
Élelmi rost2.5 g