Kaktuszfüge

110 g
1 499 Ft 13 627 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 1 338 Ft
Származási ország: Kolumbia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Érett, frissen szedett gyümölcsök, egyenesen Kolumbiából repülővel érkeztetve!

*A kép illusztráció.

A kaktuszfüge a fügekaktusz termése, melynek hazája Dél-Amerika, az USA, Afrika, de Spanyolországban, Olaszországban és Görögországban is termesztik. 
A többi egzotikus növényhez hasonlóan, ez a növény is sok C-vitamint, A-provitamint, esszenciális aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmaz. Képes stabilizálni a vércukorszintet így cukorbetegeknek is ajánlott.

Külsőre lilás, zöldes színű, érdes és kemény héj borítja. Belül pirosas gyümölcshús található. Íze édes. 

*A kép illusztráció.

Felhasználás

Hámozzuk meg, de vigyázzunk, mert szúrós lehet, ezért érdemes konyhai kesztyűt viselni közben. A belső húsa alkalmas csak fogyazstásra, így minenképpen távolítsuk el a héjat. Vágjuk szeletekre a már megpucolt gyümölcsöt és tálaljuk gyümölcssalátaként több gyümölccsel együtt. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, 10-12 °C között tárolandó.

Termelői információ 

A Juan Matas s.a.s Fruit egy családi vállalkozás, 30 éves tapasztalattal rendelkeznek kertészetben és gyümölcstermesztésben, különös tekintettel a Mangosztánra és Rambutánra. 
Kolumbia keleti síkságain találhatók. Körülbelül 7000 ültetett mangosztán fájuk van, amelynek fele már termési időszakban van. 
Kíváló minőségű, ízű, méretű és gyönyörű gyümölcsöket kínálnak a nemzetközi zöldség-gyümölcs piac számára.
Novényeik "Global Gap" tanúsítványnal rendelkeznek és Ők az egyetlen vállalkozás Kolumbiában, akik organikus mangosztán és GRASP tanúsítvánnyal rendelkeznek.
Fő céljuk, hogy kiváló minőségű termékeket nyújtsanak a vásárlóknak és ezzel egyidejűleg fejlesztik a régiójukat, hogy javítsák az alkalmazottak és a családtagok életminőségét.
A csomagoló és minőségügyi csapatuk rengeteg tapasztalattal rendelkezik a gyümölcsök terén.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.