Mendula

Mendula Földimogyorókrém - Sós

380 g
Visszaváltható csomagolás
2 399 Ft 6 313 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Mendula sós földimogyorókrém

A földimogyoróról sokaknak csak az jut eszébe, hogy ez az a sós, olajos mag, amit TV nézés közben eszegetünk, pedig nem kéne, mert hizlal, és egészségtelen. Ez óriási tévedés! Magas az energiatartalma, és  kiemelkedően magas a fehérjetartalma az olajos magok között - 100 g-jában 26 g fehérje található! Értékes összetevője továbbá a B-vitamin, az antioxidáns E-vitamin és a fitoszterol, amelynek gyulladáscsökkentő hatást tulajdonítanak.

Felhasználás

Próbáld ki a Mendula adalékmentes földimogyorókrémet jó minőségű, kovászos kenyérre kenve, házi, alacsony cukortartalmú lekvárral megkenve, és máris kész a szuperfinom és egészséges, magas fehérjetartalmú reggelid!

De rakhatod smoothieba, zabkásába,süteménybe (pl. brownieba), és a nyári grillpartik leggyakoribb főszereplőjének, az indonéz satay csirkenyársnak is elengedhetetlen hozzávalója. Próbáld ki most!

Termelői információ

Mi történik, ha egy jogász és egy közgazdász összeáll? Befektetési és jogi tanácsadó cég? Nem! A Mendula megalkotói ennél jobbat találtak ki. Kézzel fogható – és ehető – értéket szeretnének alkotni, ami instant boldogságot ad, a legjobb alapanyagokból, saját receptjeik alapján, a legnagyobb szeretettel és tudással készítve.

Családi vállalkozásukat 2015-ben alapították azzal a céllal, hogy kizárólag prémium minőségű alapanyagokból készült különleges édes és sós aprósüteményeket, tortákat, pitéket valamint kizárólag hazai termelőktől vásárolt, kiváló minőségű olajos magokból – mandulából, dióból és törökmogyoróból – készített kézműves magvajakat állítsanak elő.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Mendula Bakery Kft.
1028 Budapest, Tárkony utca 37.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Földimogyoró
Tengeri só

Tápérték: 100 g

Energia2503 kJ/599 kCal
Zsír47 g
amelyből telített zsírsavak8 g
Szénhidrát12 g
amelyből cukor5 g
Fehérje28 g
0 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Földimogyoró
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.