Ezercsepp facélia méz

500 g
Visszaváltható csomagolás
1 590 Ft 3 180 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Ezercsepp facéliaméz - Méhek készítették

A facélia..

  • Halványlila virágú dísz- és haszonnövény.
  • Májustól augusztusig virágzik, kiváló mézelő növény. Magját a gyógyszeriparban hasznosítják.
  • Méze világos/ halványbarna, magas (28%) gyümölcscukor tartalma miatt lassan kristályosodik.
  • Könnyen emészthető, selymes, citrusos ízű.
  • Bőrfertőtlenítő hatású.

Eldobható csomagolás nélkül

A Kifli.hu figyelmet fordít az ökológiai fenntarthatóságra és a környezet kímélésére. A termék megvásárlásával hozzájárulsz a környezeti hatások csökkentéséhez. Neked köszönhetően újra felhasználhatjuk a csomagolást, és közösen járulunk hozzá az egyszer használatos csomagolások okozta nagy környezeti terhek csökkentéséhez.

https://cdn.kifli.hu/uploads/Tart%C3%B3s_Ital_Special_%C3%81llateledel/Tart%C3%B3s/Vratn%C3%A9%20lahve/K%C3%A9pkiv%C3%A1g%C3%A1s.JPG

Juttasd vissza a csomagolást a futárhoz mosva és a fedéllel együtt. Ez megkönnyíti számunkra a szállítást és az újratöltést. Köszönjük.

Termelői információ

Az Ezercsepp Méhészet indulása 1985-re nyúlik vissza. Édesapám akkori 5 kaptáros hobbija azóta több száz méhcsaládos méhészetté nőtte ki magát. Telephelyünk egy erdőszéli zsákfaluban bújik meg, Somogy megyében.

Tavasszal a közeli erdő és patakpart virágai segítik méheink megerősödését a téli pihenő után. Virágzik erre a barka, a hóvirág, a medvehagyma, a fűz és a mogyoró is. Innen indulunk útnak, hogy bejárva a Dunántúlt, begyűjtsük Neked a legkülönfélébb mézeket. Méheink cseppenként hordják a kaptárakba a nektárt, hogy aztán szorgos munkával akác-, repce-, szolidágó-, facélia-, napraforgómézzé alakítsák.

Tárolás

Tárolás szobahőmérsékleten.

Forgalmazó

Varró Gyula
8700 Marcali, Bartók B. 12.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Facéliaméz