Tante susi

Tante Susi Isler Csokoládéval

2 db

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 27 NAPIG

Termelői
1 499 Ft 750 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Ribizlilekvárral töltött Islere vajas, diós linzertésztával készül, mely egy csipet fahéjjal van megbolondítva. A linzerek közé magas gyümölcstartalmú lekvár kerül, és mindezt beborítja a roppanós belga csokoládé. Édes és fanyar, roppan és puha, egy tökéletes Islernek ilyennek kell lennie.

A legfinomabb süteményekhez nem feltétlenül kell titkos hozzávaló: elég a legnemesebb vaj, belga csokoládé, házi lekvár és sok-sok dió, mandula és mogyoró! Persze a gyakorlat is számít, hiszen Zsuzsa híres magyar cukrász dinasztiáknál, a Szamos és a Kovács cukrászműhelyben tanult. 

Termelői információ

Kelényi-Kovács Zsuzsanna, azaz Tante Susi Fertőszentmiklóson nőtt fel, ahol szüleinek egy kis cukrászdája volt. Iskoláit Ausztriában végezte el, de az egyetem után szíve haza húzta. 2008-ban határozta el, hogy egy modern üzemet épít és minden gépet, technológiát és receptet saját maga állított be. Következő évben meglátogatta a híres cukrász Szamos Mátyás unokája, Kelényi Kolos. Partnereket keresett prémium sütemények gyártásához és így jutott el Zsuzsa jól felszerelt üzemébe. Megindult a közös munka is, majd később a találkozások már személyesebbé váltak, így a munka kapcsolat szerelemmé alakult és házasság lett belőle. Ám a munka ezután sem ért véget, hiszen mai napig készülnek a finomabbnál finomabb édességek, melyeket Tante Susi maga készít. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Tutti Biscotti Kft.
9444 Fertőszentmiklós, Mező utca 1747/34.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 27 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Tápérték: 100 g

Energia1956 kJ/468 kCal
Zsír25.3 g
amelyből telített zsírsavak14.4 g
Szénhidrát55 g
amelyből cukor35 g
Fehérje5 g
0.03 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Szójabab
Tej
Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.