• Kedves Kiflis! Mától újra elérhető a készpénzes fizetés, de kérjük, hogy aki karanténban tartózkodik az online fizetést válassza! Továbbá megszüntettük a termék fajtánkénti, illetve termék darabszám limiteket, és 1 napra akár több rendelést is leadhatsz. Reméljük így újra könnyebb lesz a vásárlás!

Hartai fürj - 30 fürjtojásos gyufa tészta

400 g
Termelői
749 Ft 1 872,5 Ft/kg
Származási ország: Románia,

Leírás

Ha már elkészült a húsleves, de megfeledkeztél a tésztáról, a száraztészta a leggyorsabb megoldás. Próbáld ki a fürjtojásos tésztát, ha egészségesebb megoldást keresel a tyúktojásos tészta helyett, vagy nem szereted a tojásmentes tésztát. A fürjtojás ötször annyi vitamint tartalmaz, mint a tyúktojás, emellett koleszterintartalma is alacsony.
Főzési ideje 6-10 perc, megőrzi textúráját, sárga színét.

Termékinformáció

A fürjtojás igen apró méretű, héja fehér alapon barna pettyes, alakja megegyezik a normál tojáséval. Beltartalmát tekintve egy tyúktojás energiatartalmának 5-6 darab fürjtojás felel meg, viszont a fürjtojásnak jóval nagyobb a vitaminértéke és alacsonyabb a koleszterin szintje

Termelői információ

A kis családi vállalkozás hivatalosan 2015-óta foglalkozik a fürjekkel. Termékeik garantáltan fürjtojásból készülnek, termékeik 30 fürjtojást tartalmaznak kilónként, nem kevernek hozzá tyúktojást. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
1051 Budapest,
Nádor utca 11.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

búzaliszt, fürj tojás, víz

Tápérték: 100 g

Energia1614 kJ/382 kcal
Zsír4.2 g
amelyből telített zsírsavak1.3 g
Szénhidrát74.3 g
amelyből cukor3.1 g
Fehérje13.2 g
0.1 g
Élelmi rost3.24 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.