Bio Alpenmilch

Bio Alpenmilch gyümölcsjoghurt áfonya 3,9%

150 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 7 NAPIG

BIO
479 Ft 3 193 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

80+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Bio áfonyás joghurt, természetes (legalább 3,9%-os) zsírtartalmú tejből, krémesre keverve, értékes tejsavkultúrákkal, bio nádcukorral.

Termékinformáció

Fogyasztásra kész termék.

A márkáról

A Bio Alpenmilch márka a Milchwerke Berchtesgadener Land Chiemgau eG bio termékeit foglalja magába. A tejüzem a németországi Pidingben található, a tejgazdaságok az alpesi hegygerincen helyezkednek el a Watzmann és a Zugspitze között.

A szövetkezet tagjai az alapítás óta felelősnek érzik magukat az állatok, a természet és a fogyasztók iránt. Alapvető értékeik közé tartozik a tej gondos feldolgozása, az Alpok és az Alpokban található természetes élőhelyek védelme. A gazdák természetes és fenntartható módon kezelik gazdaságaikat, teheneiket csak hagyományos módszerekkel etetik, kizárva a géntechnológiával módosított anyagok használatát.

A természetes takarmány az értékes tápanyagokat és a jó ízt biztosítja. A hegyi legelőkön és réteken legelésző tehén teje nagyobb arányban tartalmaz egészséges omega-3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat. Gazdaságaikban átlagosan 27 tehén található, így biztosítják az intenzív és egyedi gondozást. Vallják, hogy legfontosabb alkalmazottjuk maga a tehén és azt, hogy az állatjólét a legjobb tejtermékek kulcseleme.

A környezetbarát csomagolások használatában is élen áll az üzem. A csomagolóanyagok jelentős része megújuló nyersanyagokból készül. A Berchtesgadener Land már 1990 óta kínál friss tejet visszaváltható üvegpalackban. A bioalapú műanyag csomagolás a TÜV Ausztria által kiállított legmagasabb szintű tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a felelős termelés védi a véges erőforrásokat és csökkenti a környezeti terhelést.

A márka garancia arra, hogy a vásárló a csomagoláson belül pontosan azt találja, amit kívülről a képek ígértek.

Tárolás

Hűtve tárolandó 0-6 °C között.

Forgalmazó

Royal Milk Kft.
2120 Dunakeszi, belterület hrsz. 8029.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 7 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Joghurt
Áfonya7.8 %
Nádcukor
tápiókakeményítő
Citromlé koncentrátum

Tápérték: 100 g

Energia386 kJ/92 kCal
Zsír3.3 g
amelyből telített zsírsavak2.1 g
Szénhidrát11.3 g
amelyből cukor11 g
Fehérje3.6 g
0.08 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.