Nowaco
Coleslaw saláta lilakáposztából
350 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 14 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Coleslaw saláta lilakáposztából.
A Coleslaw saláta lilakáposztából egy frissítő és ropogós köret, amely lilakáposztából készül. Az alapot egy krémes, enyhén édeskés öntet adja, amely lehet majonézes vagy joghurtos. Ez a változat színesebb és ízletesebb alternatívája a hagyományos fehér káposztából készült Coleslaw-nak, és remekül illik grillezett húsok, szendvicsek mellé, vagy akár önállóan is fogyasztható. A lilakáposzta különleges íze és élénk színe teszi ezt a salátát különlegessé.
Termelői információ
A Nowaco márkanév garancia a kiváló minőségre, évente 1 500 000 kg halat dolgoznak fel, melynek köszönhetően szakértelmük egyedülálló. 45 éves fennállása alatt a hal és a tenger gyümölcsei a cég szakterületévé vált.
Tárolás
Hűtve tárolandó, 0-4°C között.
Forgalmazó
Bidfood Czech Republic s.r.o.
Palhanecká 505/15, Jaktař, 747 07 Opava-Vávrovice
Csehország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Fűszerek |
Konyhasó |
Cukor |
Ivóvíz |
Kukoricakeményítő |
Hagyma |
Mustármag |
Étkezési só |
guargumi |
nátrium-benzoát |
almasav |
l-aszkorbinsav |
nátrium-szulfit |
nátrium-citrátok |
borkősav |
mustárivóvíz |
erjesztett alkoholecet |
sűrítőanyagokxantángumi |
zselésítő anyagkálium-klorid |
lilakáposzta |
majonéz [repceolaj |
tojás szárított sárgája |
sterilizált sárgarépa sárgarépa |
antioxidánsok citromsav |
E202 - Káliumszorbát |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 568 kJ/137 kCal |
Zsír | 11 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 8 g |
amelyből cukor | 6 g |
Fehérje | 1 g |
Só | 1 g |
Élelmi rost | g |