Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

NPK Hátszín

kb 360 g
Termelői
kb 5 360,42 Ft 14 990 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

NPK Hátszín

Eat Better Beef.
Az az idő, ami szórakozással és kiváló ételek elfogyasztásával telik egy jó társaságban, talán az egyik legértékesebb az életünkben. Amit az NPK Charolais képvisel a piacon, az egy új dimenziót teremt a magyar gasztronomia számára.  Ami annyit jelent, hogy egyszerre valósul meg az az ideális helyzet, amikor egy termelő, ökológiai körülmények között, felnevel és vágásra felkészít egy állatot, majd a legmagasabb szaktudással előkészíti azt,konyhai felhasználásra. 

Termékleírás

Steak hús egyértelműen. Megérdemli a kellő érlelési időt (min. 6 hetes érlelés) és a profi elkészítést csakúgy, mint a többi társa, amelyek a gerinc mellett helyezkednek el. A laza izomszövet, és a zsírral megfelelőn átszőt textura teszik az érlelés mellet porhanyóssá az élményt evés közben. 

A marha hát közepétől (gerinc) a far felé eső részéből kanyarított hús. Érdemes zsírjával és még jobb talán, csontossan megsűtni ettől ízgazdagabb lesz a hús. Ha a bélszínnel egybe fűrészelve szeretnénk, akkor megkapjuk a T-bone vagy Porter house szeleteket.

Felhasználási javaslat:  Ha felbontottad a vakuum zacskót vagy véletlen magától elegendet a vakuum, akkor tedd egy tánnyérra és még 1-2 napig eláll, vagy le is fagyaszthatod.

Termelői információ
Két barát 2009-ben hozta az első Charolais tenyészállatokat, azóta közel 100 darab került Franciaországból a tenyészetükbe. Az egészséges táplálkozás szerepe nagyon fontos, így organikus körülmények között nevelik az állatokat. Figyelembe véve a gasztronómia, élvezeti szempontokat, legtöbb hústermékük érlelt hús formájában elérhető. "Csak olyan terméket kínálunk, amit mi is szívesen fogyasztunk!" Céljuk, hogy Magyarországon az emberek kiemelkedő értékként azonosítsák a marhahús fogyasztását.

Tárolás
Hűtve tárolandó, 1 -3 °C között.

Forgalmazó
NPK Charolles Szociális Szövetkezet,
7721 Pécsvárad, Szilágypuszta 50.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.