Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Kosár

Panarini

PANARINI Szürkeharcsa, bőr nélküli extra filé

kb. 0,67 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 4 NAPIG

kb

A kiszállított tömeg szerinti ár

További információ

 6376 Ft 9499 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1 000+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Szürkeharcsa, bőr nélkül extra filé

Termékleírás

A szürkeharcsa Európa őshonos édesvízi hala, elterjedt és kedvelt halfaj. Fehér, finoman rostos húsa szálkamentes, sokoldalúan felhasználható.

Elkészítési javaslat: A magyar konyha kedvelt fogása a harcsapaprikás túrós csuszával; ezenkívül a szürkeharcsa elkészíthető hallének, grillezve, rántva, halkocsonyának, halsalátának, illetve más hidegkonyhai ételek alapanyagául is szolgálhat.

Szürkeharcsa filé recept:

  1. A szürkeharcsa filéket megmossuk, leszárítjuk egy papírtörlő segítségével. Be sózzuk, vágjuk ujjnyi vastag csíkokra, majd lefedve pihentetjük hűtőbe 10-20percig.  
  2. Egy tálban habosra verjük a tojásfehérjét, adjunk hozzá, kevés tejet és jól keverjük össze. Egy másik sekély tálban keverje össze a kukoricalisztet, a sót, a fokhagymaport, a cayenne-t és a durvára tört borsot. A filét mártsuk tejkeverékbe, majd hempergessük bele a kukoricadara keverékbe.
  3. Bő olajban, süssük 160-180°C-on, 3-4 percig mindkét oldalát arany barnára. Díszítsük citrommal vagy lime-al, ha szükséges.

Készítsünk mellé mártogatóst:

  1. Keverjük össze a 2 rész, majonézt 1 rész tejfölt finomra vágott savanyú uborkával zúzott kapribogyóval. Ízesítsük citromlével, friss vágott kaporral, és Worcestershire-i szósszal, mustárral.
  2. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. (A legjobb íz elérése érdekében fedje le és tárolja hűtőszekrényben legalább 30 percig.)

Jó étvágyat!

Termelői információ

A Panarini Halház - "Egy jó fogás!" - édesvízi halakat nevel saját telepén, azokat pedig saját feldolgozó üzemükben vágják és készítik el friss, fagyaszott, vagy konyhakész állapotban csomagolva. Céljuk, hogy halaikat és az azokból készült halkészítményeiket, akár az éttermek étlapján, akár a hipermarketek és boltok polcán keresztül, de mindenki számára valamilyen formában elérhetővé tegyék. 

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

Hűtve, 0-(+4)°C között tárolandó.

Faj tudományos neve: Silurus glanis

Termelési módszer: akvakultúrában tenyésztett

Halászati-eszköz kategória: Kerítőháló

Panarini Hungária Kft.

8393 Szentgyörgyvár, Felsőmánd puszta 26/A.

Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Szürkeharcsa filé

Tápérték: 100 g

Energia498 kJ/119 kCal
Zsír4.4 g
amelyből telített zsírsavak1 g
Szénhidrát1 g
amelyből cukor0.6 g
Fehérje19 g
2.2 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.

ügyfélszolgálat elérhetőségei

  • Szöveg betöltése

    Szöveg betöltése

  • Szöveg betöltése

    Szöveg betöltése

Szöveg betöltése

Szöveg betöltése

A süti beállítások megváltoztatásához kattints ide.

Magyar