Costa Coffee

Costa Coffee Bright Blend Espresso őrölt-pörkölt kávé kapszulában 10 db

10 db
1 699 Ft 170 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A prémium kategóriájú 100% Arabica gondosan válogatott dél-amerikai kávé keveréke - fantasztikus csokoládéaromát biztosít, ízlés szerint citrusfélékkel és karamellával, a tökéletes eszpresszó bármilyen alkalomtól függetlenül.

Termelői információ

Az első Costa kávét 1971-ben töltötték ki a Costa fivérek Londonban, a Newport Street 9. szám alatt. Ma az onnan egy lépésnyire lévő Costa Pörkölőüzem ugyanazt az utánozhatatlan Mocha Italia kávékeveréket gyártja, amit a Costa fivérek áldozatos munkával megalkottak. A kézzel készült kávé – művészet. Időt és hozzáértést igényel. Ezt képviselik a Costa Coffee minőségi kávéi szerte a világban. 

Van néhány olyan dolog az életben, amit nem érdemes siettetni, és a jó kávé éppen ilyen. Ezért a minél teljesebb és erősebb aroma eléréséhez kávéikat lassú pörköléssel, tradicionálisan pörkölik, ami kicsit több időt vesz igénybe, de megéri.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft,
2330 Dunaharaszti,
Némedi út 104.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Pörkölt, őrölt kávé100 %