COSTA

Costa Signature Blend espresso - Nespresso kompatibilis kávékapszula

10 db
1 699 Ft 170 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Ez az egyedülálló keverék lassan pörkölt, diós ízű és gazdag aromájú, így tökéletes egy csésze kávé minden alkalomra. Tejjel fogyasztva enyhe kekszes ízvilág juthat róla eszünkbe és a lassú pörkölésnek köszönhetően selymes krém állagú kávét fogyaszthatunk.

Termelői információ

Az első Costa kávét 1971-ben töltötték ki a Costa fivérek Londonban, a Newport Street 9. szám alatt. Ma az onnan egy lépésnyire lévő Costa Pörkölőüzem ugyanazt az utánozhatatlan Mocha Italia kávékeveréket gyártja, amit a Costa fivérek áldozatos munkával megalkottak. A kézzel készült kávé – művészet. Időt és hozzáértést igényel. Ezt képviselik a Costa Coffee minőségi kávéi szerte a világban. 

Van néhány olyan dolog az életben, amit nem érdemes siettetni, és a jó kávé éppen ilyen. Ezért a minél teljesebb és erősebb aroma eléréséhez kávéikat lassú pörköléssel, tradicionálisan pörkölik, ami kicsit több időt vesz igénybe, de megéri.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft,
2330 Dunaharaszti,
Némedi út 104.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Pörkölt, őrölt kávé100 %