Profuma

Profuma Pácolt, főtt, füstölt kacsamell

90 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 30 NAPIG

3 099 Ft 34 433 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Szeletelt, pácolt, főtt, füstölt, hízott, bőrös kacsamell magré védőgázas csomagolásban. A termék kíválóan felhasználható hidegtálak készítésénél, friss salátákkal kíváló előétel. A termék serpenyőben 1 perc alatt akár lesüthető így melegételként is kíváló.

Termelői információ

A PROFUMA Hungary Kft. 2017. év elejétől működteti korszerű, fejlett technológiával felszerelt élelmiszergyártó üzemét Békés megyében,  Szarvason. Üzemük főként  hízott kacsa- és liba termékeket állít elő. Ezek a termékek  többek között májkészítmények 98% hízott májtartalommal több féle kiszerelésben. Fő profilukba tartozik még a füstölt- és  főtt- füstölt termékek előállítása, valamint szárazáru termékünk gyártása. A kacsa és liba készítményeken kívül csirke, pulyka és még marha alapanyagú termékeket készítenek. Termékeiket bükkfával füstölik, hogy ezzel is növelik aromáját, minőségét.

Minden termékük laktóz, glutén és szójamentes készítmény.

Üzemük IFS minőségügyi tanúsítvánnyal rendelkezik, szigorú és magas minőségbiztosítási rendszer betartása mellett gyártja kiváló minőségű termékeit. Társaságuk szem előtt tartja, hogy termékeik előállításához legfőképp magyar  alapanyagot használjon fel.

Tárolás

0- 4 C° között tárolandó.

Forgalmazó

PROFUMA Hungary Kft.
Szarvas, 3665., Gárdonyi Géza u., 5540


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Bőrös kacsamell96 %
Étkezési só
Fűszerek
Cukor
Élesztő
Emulgálószerek
E450
E452
tartósítószerek
E202
E211
E250
savanyúságot szabályozó anyagok
E330
E500ii
Antioxidáns
E300
E392

Tápérték: 100 g

Energia652 kJ/155 kCal
Zsír7 g
amelyből telített zsírsavak2 g
Szénhidrát0.2 g
amelyből cukor0.1 g
Fehérje22 g
3 g
Élelmi rost0 g