Profuma

Profuma Libamáj trapéz dobozban

145 g
10 099 Ft 69 648 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Libamáj bármikor

Magas minőségű, hazai alapanyagból készült pástétom. Szeletelhetőségének köszönhetően, főételként is fogyasztható. Gyümölcsös köretekkel íze még kiemelkedőbb.

Termékleírás

Hízott libamájból készült májkészítmény, trapéz alakú, arany színű fémdobozba töltött konzerv. A termék  kíválóan szeletelhető, előételnek,de főételnek is egyaránt fogyasztható. A termék serpenyőben melegítve tetszés szerinti körettel melegétel tálalására is kíválóan alkalmas. Gyümölcsös, hagymalekváros köretekkel ajánljuk.

Termelői információ

A PROFUMA Hungary Kft. 2017. év elejétől működteti korszerű, fejlett technológiával felszerelt élelmiszergyártó üzemét Békés megyében,  Szarvason. Üzemük főként  hízott kacsa- és liba termékeket állít elő. Ezek a termékek  többek között májkészítmények 98% hízott májtartalommal több féle kiszerelésben. Fő profilukba tartozik még a füstölt- és  főtt- füstölt termékek előállítása, valamint szárazáru termékünk gyártása. A kacsa és liba készítményeken kívül csirke, pulyka és még marha alapanyagú termékeket készítenek. Termékeiket bükkfával füstölik, hogy ezzel is növelik aromáját, minőségét.

Minden termékük laktóz, glutén és szójamentes készítmény.

Üzemük IFS minőségügyi tanúsítvánnyal rendelkezik, szigorú és magas minőségbiztosítási rendszer betartása mellett gyártja kiváló minőségű termékeit. Társaságuk szem előtt tartja, hogy termékeik előállításához legfőképp magyar  alapanyagot használjon fel.

Tárolás

5- 25 C° között tárolandó.

Forgalmazó

PROFUMA Hungary Kft.
Szarvas, 3665., Gárdonyi Géza u., 5540


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 671 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

hízott libamáj98 %
Cukor
Bors
Antioxidáns
E301 - Nátrium-aszkorbát
Tartósítószer
E250 - Nátrium-nitrit

Tápérték: 100 g

Energia2069 kJ/502 kCal
Zsír51 g
amelyből telített zsírsavak21 g
Szénhidrát3.2 g
amelyből cukor1.5 g
Fehérje5.6 g
0.8 g
Élelmi rost0 g