Pro- Duck

Pro-Duck Hízott kacsacomb

kb 340 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 8 NAPIG

Jelenleg nem elérhető
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Prémium minőségű hízott kacsacomb

A kacsacombot sokféleképpen fel lehet használni a konyhában. Sok séf sütéshez, pároláshoz vagy grillezéshez választja, hogy kihozza belőle az ízeket és a textúrát. A kacsacombnak intenzív íze van, amely jól párosítható különféle fűszerekkel és ízesítőkkel. Emellett a bőre különösen ropogósra sülhet, ami tovább fokozza az étel élvezeti értékét. A kacsacomb gazdag fehérjében és ásványi anyagokban, de magasabb zsírtartalma miatt az egészségtudatos fogyasztók gyakran korlátozzák a fogyasztását. Összességében a kacsacomb egy kiváló választás lehet, ha valami különleges és ízletes ételt szeretnénk elkészíteni.

Pro-Duck kacsatartás

A szárnyasok szabadtartásban nevelkednek. Magyarországon maximálisan betartva a nemzetközi állatvédelmi normákat. Néhány hét után kiengedik őket a szabadba (zöld növénytakaróval fedett szabad kifutós területre).  A megfelelő tartástechnológia mellett kiváló minőségű magyar gabonákat tartalmazó takarmányozásban részesülnek!

A pecsenye kacsa/liba társaikkal szemben ezen szárnyasok nevelésük utolsó 2-2,5 hetes szakaszában egyfajta különleges takarmányozási módban vesznek részt , mely során kukoricás etetési programban úgynevezett tömési időszakban  részesülnek.

Ezen intenzív etetési időszak alatt az állatok szervezete olyannyira kitisztul, hogy húsuk íze, szerkezete , összetétele is teljesen megváltozik, olyannyira, hogy össze sem lehet hasonlítani a szabadtartású pecsenye társaival!

Termékinformáció

A csomag 1 darab kacsacombot tartalmaz.

Termelői információ

Pro-Duck Kft. egy magyar cég, fő profilja prémium minőségű hízott kacsa és liba húsok, valamint csirke és pulyka húsok értékesítése. Termékeik jelentős részét maguk termeltetik és saját vágóhidukon dolgozzák fel, miközben folyamatosan ellenőrzik a magas minőségi követelményeket. Ennek köszönhetően a termelés minden szakaszára van rálátásuk, így bármilyen vevői igényt ki tudnak szolgálni. HACCP tanusítvánnyal rendelkező üzemükben magas szakértelemmel és hozzáértéssel készítik konyhakész hústermékeiket. 

Tárolás

Hűtve tárolandó.

Forgalmazó

Pro-Duck Kft.
6078 Jakabszállás Mező utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 8 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

hízott kacsa comb

Tápérték: 100 g

Energia842 kJ/211 kCal
Zsír11.2 g
amelyből telített zsírsavak3.95 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje23.48 g
0 g
Élelmi rost0 g