• Kedves Kiflis! Mától újra elérhető a készpénzes fizetés, de kérjük, hogy aki karanténban tartózkodik az online fizetést válassza! Továbbá megszüntettük a termék fajtánkénti, illetve termék darabszám limiteket, és 1 napra akár több rendelést is leadhatsz. Reméljük így újra könnyebb lesz a vásárlás!

Gazda füstölt szárazkolbász, csípős

270 g
Termelői
Elfogyott, kedden várható.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,

Füstölt, csípős szárazkolbász

Termékleírás
Csomagolt, füstölt, csípős szárazkolbász, tökéletes alapanyag regggelikhez, vacsorákhoz szendvicsekhez. 1 pár kb. 0,25 kg és 18-20 cm.

Válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve. A Gazda töltelékek, húsáruk nem nagyipari egalizált áruféleségek, hanem manufakturális módszerekkel részben kézzel készített termékek.
Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 

Termelői információ
A Gazda Csemege Hús Kft-t azért alapították, hogy a régi, jól bevált technológiát alkalmazva – kihagyva a gyártás folyamán hozzáadható mesterséges adalékanyagokat – ízletes, magyar füstöltárukat gyártsanak. A termékek gyártása folyamán hagyományos eljárásokat alkalmaznak modernizált, higiénikus formában. Céljuk, hogy készítményeiket kiváló minőségben juttassák el vevőikhez és közben a lehető legnagyobb termékbiztonságot nyújtsák.

Tárolás
Hűtőben, 20°C alatt tárolandó.

Forgalmazó
Supp.li Kft. 
25777752-2-16
5000 Szolnok
Hild Viktor út 5., 6/51.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Válogatott sertéshús
szalonna
Fűszerek
Nitrit mentes só
Természetes vékonybél

Tápérték: 100 g

Energia0 kJ/315 kcal
Zsír22.4 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát0.2 g
amelyből cukor0 g
Fehérje28.3 g
0 g
Élelmi rost0 g