Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Budaprés cider - Komlós 7%

330 ml
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
1 090 Ft 3 303,03 Ft/l
Ár Prémium tagoknak: 919 Ft
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott. Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Magyarország,

Budaprés cider - Komlós

Egy furcsa párosítás, a cider és a komló házassága. A ‘17-es évjárat egyik cuvéejéhez adtak egy keveset a kedvenc komlójukból, hidegen áztatva, mert a megfelelő mennyiségben gyönyörűen kiegészítik egymást a bodzás, citrusos és almás jegyek. Az illatából kirobban az alma, a korty viszont már inkább pezsgős, és a végén ott van a komló kellemes kesernyéje, még ha nem is egy IPA intenzitásával. 

15g/l nyírfacukorral egyensúlyozták a nagyobb testet és élénk aromákat, így lett finom, süteményhez hasonlítóan omlós a korty.

Termékinformáció

Fogyasztását hűtve ajánljuk.

Termelői információ

A bor világából érkezett fiú, a borrajongó apa, az elhivatott szakmai borász csapat, a természet és az alma. Közösen vágtak bele a kalandba, ahol mindenkinek a legjobbat kell adnia magából, mert prémium minőségű, 100% almából készült, friss magyar cidert készíteni csak eltökélten és soha nem múló szenvedéllyel lehet.

Kézműves gondoskodással nevelik italaikat, minden nap odafigyelve a fejlődésükre, mert hiszik, hogy az általuk képviselt minőség segíthet a magyar ciderkultúra megteremtésében és felvirágzásában. Szeretnék, ha a BudaPrés fogyasztói belekóstolhatnának azokba a kalandokba, amiket a cider rejt magában és a családjuk minden nap nyitott, kíváncsi és ínyenc tagokkal bővülne, akik tudják és értik, hogy a cider nem bor, és nem sör, hanem a legjobb dolog, ami az almával történhet.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Forgalmazó

BudaPrés Kft.
2091 Etyek, Öreghegy hrsz. 2901.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

magyar almalé
Étkezési sav
E330 - Citromsav
E290 - Szén-dioxid
Komló