Omnia

Douwe Egberts Omnia Barista Edition - Cremoso Intenso őrölt-pörkölt kávé

225 g
1 849 Ft 8 218 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Bulgária,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

D·E Omnia Barista Editions Cremoso Intenso

Gazdag és telt kávé közepesen pörkölt kávészemekből a kissé füstös, fás ízvilág kedvelőinek. A különösen gazdag és kiegyensúlyozott aromák érdekében a kávészemeket lassan pörköltük: hosszabb ideig és alacsonyabb hőmérsékleten, mint hagyományos eljárás esetén.

  • Könnyen nyitható
  • Energikus ízvilág
  • Gazdag és telt kávé közepesen pörkölt kávészemekből a kissé füstös, fás ízvilág kedvelőinek
  • Lassú pörkölés

Termékinformáció

Az ideális ízélmény elérése érdekében egy csésze kávé elkészítéséhez kb. 6 gramm őrölt-pörkölt kávé felhasználása javasolt.
Bármilyen automata eszpresszó kávégéphez használható. Őrlés után alkalmas hagyományos, karos eszpresszó vagy filter kávéfőzőben történő felhasználáshoz is.

Termelői információ

Az OMNIA 1968-ban került a piacra Magyarország elsőszámú kávéjaként. Alapjaiban változtatta meg a hazai kávéfogyasztási szokásokat, amelyekkel kapcsolatban megannyi kutatás készült az évek során. 1968-ban került a polcokra az igazi, elegáns, ezüst csomagolású kávé, mely fogyasztói ismertsége mind a mai napig az elsők között van. A szocializmus évtizedeiben az OMNIA volt a legnépszerűbb kávémárka, mely először szemes változatban volt elérhető a vásárlók számára. Az OMNIA nem egy terméket dobott a piacra, hanem életérzést és szokást is adott az ikonikus kávébabbal fémjelzett kis zacskók mellé.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó. A csomag felbontását követően használd a csomagoláson megtalálható visszazárható matricát vagy kérjük tedd a kávét jól zárható tárolódobozba, hogy minél hosszabb ideig megőrizhesse a frissességét és eredeti aromáját.

Forgalmazó

Jacobs Douwe Egberts HU Zrt.
1123 Budapest, Alkotás utca 50.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

arabica

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g