Riso Vignola

Riso Vignola Sushi rizs dobozos

1 kg
1 899 Ft 1 899 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Riso Vignola Sushi rizs dobozos

A Riso Vignola kíváló minőségű rizskülönlegességeket kínál Olaszországból. Az Sushi rizs a sushi különlegességek tökéletes alapja. A sushi rizset gyöngyös és kristályos megjelenés jellemzi, szennyeződések nélküli, a magas színvonalú feldolgozásnak köszönhetően.

Elkészítési javaslat

Mosd meg a rizst, és hagyd állni 15 percig. Közben keverj el fél csésze rizsecetben (vagy almaecetben) 2 teáskanál cukrot és 1 teáskanál sót, forrald fel, majd hagyd kihűlni.

Főzd a rizst azonos mennyiségű vízben 10-15 percig, majd hagyd állni további 15 percig. Keverd a forró rizshez az ecetet és hagyd kihűlni. Időnként keverd meg.

Termelői információ

A Vignola minőségének alapja a hosszú történelem. A szenvedély és az értékek története. A természet hagyományait támogató család hagyománya, hogy öt generáción keresztül készítse a legjobbat. Minden 1880-ban kezdődött, amikor Giovanni Vignola egy ősi malomban vállalta a rizs és a gabonafélék feldolgozását, amelyek a Po-völgy tipikus termékei.

Manapság Giovanni Vignola, az „első” Giovanni ötödik leszármazottja, korszerű társaságot vezet az olasz és a globális szektorban. Olyan valóság, amely csatlakozik az autentikus hagyományhoz a legfejlettebb gyártási technikákkal, hogy kiváló rizst, gabonaféléket és hüvelyeseket kínáljanak.

Tárolás

Kérjük, hogy tárold hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől óvd.

Forgalmazó

Glatz Hungary Kft.
HU-2045 Törökbálint DEPO
Hosszúrét 062/73 Hrsz. D5


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

„a” minőségű kerekszemű rizs

Tápérték: 100 g

Energia1504 kJ/354 kCal
Zsír0.4 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát80.4 g
amelyből cukor0.2 g
Fehérje6.7 g
0.01 g
Élelmi rost1 g