Real Nature
Real Nature Proxy görög stílusú krémes laktózmentes natúr joghurt
1 kgÁTLAGOS FRISSESSÉG 5 NAPIG
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Görög stílusú laktózmentes, krémes natúr joghurt. Élőflórás.
Termelői információ
A Real Nature Kft. termékek úttörő módon és hosszútávra előre tekintve felelnek meg a jövő igényeinek: fontosnak tartják, hogy csak olyan terméket gyártsanak vagy forgalmazzanak, amely elkészítése során a környezetét kíméli. Felelős piaci szereplőként a cég ökológiai lábnyoma –75%-al — messze az átlag alatt van. Az élelmiszeripar újdonságainak nyomon követése jellemzi mindennapi munkavégzésüket. Céljuk, hogy hátteret biztosítsanak a fogyasztók egészséges életmódjához minél szélesebb és igényesebb választék megteremtésével, ezáltal is előmozdítva pozitív fogyasztói szokások kialakulását.
Folyamatosan bővülő kínálatukban többek között rizs, mandula, kókusz, zab, alapú italokat és joghurtkultúrás termékeket is forgalmaznak. Fontosnak tartják az élelmiszerek laktózmentes, cukormentes, gluténmentes, tartósítószermentes, vegán változatainak elérhetőségét, ezen termékkínálat szélesítését és mélyítését a magyar piacon, így szolgálva fogyasztóik törekvéseit a mentes, illetve egészséges táplálkozás irányvonalának követésében.
Recept
Tzatziki.
Hozzávalók (4 adag)
- 2 db közepes kígyóuborka,
- 12 ek görög joghurt,
- 1 kávéskanál só,
- 1 csipet fehérbors,
- 1 lime-ból nyert limelé,
- 5 gerezd fokhagyma,
- 1 csipet kapor (frissen vágott)
Elkészítés
Közepes nagyságú reszelőn reszeljük le az uborkákat egy tálba. Ezután készítsük el az öntetet: a joghurtot egy tálban habverővel keverjük el, majd kis lyukú reszelőn lereszeljük a fokhagymát, és keverjük hozzá. Őrölt borssal és sóval ízesítsük, majd a kaprot szórjuk bele, és a citromlével kihozzuk a teljes ízét. Az öntetet öntsük rá az uborkára, és kanállal keverjük össze. Tálalás előtt hűtsük be, kiváló húsokhoz, mártásnak.
Joghurtos padlizsánsaláta
Hozzávalók (2 adag)
- 2 db padlizsán,
- 4 dl görög joghurt,
- 3 gerezd fokhagyma,
- 2 ek koriander (őrölt, ízlés szerint),
- só ízlés szerint,
- bors ízlés szerint,
- 1 ek olívaolaj
Elkészítés
A sütőt melegítsük elő 180°C-ra. A padlizsánokat kockázzuk fel. Egy tepsiben olívaolajjal vékonyan megkent sütőpapírra tegyük a padlizsánkockákat, enyhén sózzuk, és még pár csepp olívaolajat csepegtessük rájuk, majd keverjük össze, hogy mindenhol érje az olaj. 15 percig süssük a sütőben. Közben keverjük össze a görögjoghurtot a fűszerekkel - korianderrel, zúzott fokhagymával, kevés sóval és borssal. A megsült padlizsánt kisülést követően keverjük össze a joghurttal. Tálalás előtt hűtsük.
Tárolás
Hűtve, +1°C és +6°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után 1-2 napon belül fogyassza el!
Forgalmazó
Real Nature Kft.
1023 Budapest, Ürömi utca 45. I/5.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
sovány fölözött tej | 71.8 % |
Tejszín | |
Sovány tejpor | |
joghurtkultúra | |
Tej | |
lactobacillus | |
Streptococcus |
Tápérték: 100 g
Energia | 536 kJ/128 kCal |
Zsír | 10 g |
amelyből telített zsírsavak | 6 g |
Szénhidrát | 5 g |
amelyből cukor | 5 g |
Fehérje | 4 g |
Só | 0 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Tej |