Lajvér
Lajvér Szekszárd Cabernet Sauvignon
0,75 lHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A megjelenített évjáratot és alkoholfokot igyekszünk a legpontosabban feltüntetni, de mivel az évjáratváltások idején előfordulhatnak eltérések, így kérjük, vásárlás előtt érdeklődj az aktuális évjáratról az ügyfélszolgálatunknál, amennyiben ez szempont a termék kiválasztásánál.
Lajvér Szekszárd Cabernet Sauvignon
A feketeáfonya, a feketeribizli, a hűvös menta és a frissen őrölt bors is megjelenik az illatában, aztán kortyban egy újabb árnyalatot tesz hozzá a bőrösség, nem tolakodóan, pont annyi, hogy egzotikusabbá váljon. A tannin itt határozott, az ízélményhez a kakaó és a pörkölt magvak aromatikája is hozzátesz, nem tömény, de mégis elég intenzív a szájban. Tartós, élő, még bőven érlelhető bor, de akkor sem hibázunk, ha most kortyoljuk el, ott van, csúcsközelben.
Hogyan készül?
Acéltartályos erjesztést követően 12 hónapig tölgyfahordóban érlelték. Testes mélybordó színű bor, melyben a jól megválasztott szüreti időpont, a gondos feldolgozás és a hordó választás egy igazán karakteres, érett bort eredményezett.
- Száraz vörösbor.
- 13,5%-os alkoholtartalmú.
- 100%-ban Cabernet Sauvignon szőlőből.
- Szekszárdi borvidékről.
- Pácolt húsok, füstöltsonka, svájci sajtok mellé ajánljuk.
Leírás
Szekszárdi oltalom alatt álló eredetmegjelölésű száraz vörösbor.
Termékinformáció
Fogyasztása 15-17 °C-on ajánlott, 30-60 perccel a fogyasztás előtt célszerű felbontani.
Termelői információ
A négy táblán kialakított harminc teraszos ültetvény tökéletesen idomul a Lajvér patak medréhez, ami különleges és természetes mikroklímát biztosít a Lajvér borászat birtokának. Ez nem csak azt jelenti, hogy az alsó és a felső teraszok között egész évben több fokos hőmérsékletkülönbség van, hanem azt is, hogy változatos a talaj víztartalma. A völgy természetes szélcsatornaként szellőzteti át az ültetvények lombozatát és fürtjeit, segítve ezzel a környezettudatos szőlőművelést. Ez a változatosság teszi lehetővé, hogy mind a tizenkét szőlőfajtájuk otthon érezze magát.
Tárolás
Hűvös, száraz helyen, felbontás után 5-7 napig, hűvös és sötét helyen, dugóval lezárva tárolandó.
Forgalmazó
Lajvér Borház Kft.
7121 Szálka,
07/28 HRSZ
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Cabernet Sauvignon | 100 % |
Tápérték: 100 g
Energia | 347 kJ/83 kCal |
Zsír | 0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 2.7 g |
amelyből cukor | 0.1 g |
Fehérje | 0.1 g |
Só | 0 g |
Élelmi rost | 0 g |
Allergének
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |