Weleda

Weleda BIO Tejserkentő tea szoptató édesanyáknak

40 g
BIO
1 999 Ft 49 975 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Weleda bio tejserkentő tea szülésznők és gyógyszerészek segítségével került kifejlesztésre. A teafilterek kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó összetevőket tartalmaznak. Már napi három csésze tejserkentő tea segít egyensúlyban tartani a szükséges folyadékbevitelt, amely serkentőleg hat a természetes tejtermelésre.

  • Finom, gyengéd ízű
  • Természetes módon hat a tejtermelésre

Termelői információ

Ami 1921-ben egy svájci gyógyszerészeti laboratóriumból és gyógynövénykertjéből indult, mára a világ egyik vezető gyártójává nőtte ki magát a holisztikus, természetes kozmetikumok és antropozófiai termékek területén. A Weleda megalapítása óta követi alapelveit. A termékekkel szemben támasztott követelmények, mint az egészségmegőrzés támogatása, a testi és lelki egyensúly megőrzése mind-mind ezeket az alapelveket támogatja. Elkötelezett támogatói vagyunk az etikus gazdaságok szemléletének, mely fő célja az értékteremtés, az értékek rombolásával szemben szemben.

Használat

Napi három csésze tea fogyasztása ajánlott a szoptatás teljes időszaka alatt. Egy teafiltert áztass be kb. 2 dl vízbe és hagyd 5 percig ázni! Takard le a csészét míg a filter ázik, hogy az íze még jobban kialakuljon!

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Creative World Kft.
1113 Budapest, Rőf utca 9-13.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Görögszéna
ánizs
Édeskömény20 %
kömény
Citromverbena15 %

Tápérték: 100 g

Energia8 kJ/2 kCal
Zsír0.1 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát0.1 g
amelyből cukor0.1 g
Fehérje0.1 g
0.002 g
Élelmi rost0.1 g