Pet Farm Family - Bullshitfree MSC Lazac jutalomfalat kutyáknak

250 g
Visszaváltható csomagolás
3 690 Ft 14 760 Ft/kg
Származási ország: Csehország,

Fedezd fel a 100% BARF-os jutalomfalatokat amelyeket fenntartható halászatból származó MSC lazacból készítenek. Kutyád bárhol és bármikor is éhezik meg, kéznél lesz a friss húsból készült jutalomfalat. 

A kekszek fő alapanyaga az első osztályúfrissemberi fogyasztásra alkalmas száraz érlelésű vadlazacból. A magas friss hús tartalom által a kekszek nem csupán ízletesek, de táplálóak és egészségesek is. A kutyáknak nincs szüksége szénhidrátokkal, cukrokkal és aromákkal teli, értéktelen vackokra! 

 • A helyi farmokról származó alma vitaminok, rostok és ásványi anyagok forrása. 
 • A sárgarépa a szem egészségéhez szükséges anyagokban bővelkedik.
 • A szükséges szénhidrátokat rizsliszt és amaránt biztosítja, amelyek kiváló energia források.
 • A fontos vitaminokat és ásványi anyagokat a különböző gyógynövények garantálják, melyek támogatják az emésztést.
 • A vadlazac forrása az omega 3 és omega 6 zsírsavaknak.

Jól hangzik ugye? Engedj a kísértésnek, és próbáld ki a jutalomfalatunkat!

Miért tápanyagban gazdagok a Pet Farm Family termékek?

 • 100%-ban minőségi húsból készülnek.
 • Belsőségektől mentesek.
 • Helyi, organikus farmokról származnak a hozzávalók. 
 • Stabilizátoroktól, ízfokozóktól mentesek.
 • Adalékokat és tartósítószereket nem tartalmaznak. 
 • Szabadtartású állatok húsából készültek.
 • A különleges gyártási eljárásnak köszönhetően megőrzi a hús az erdeti ízét.

Visszaváltható csomagolásban

Vásárlásoddal támogatod, hogy a világ egy jobb és egészségesebb hellyé váljon. Az egészséges alapanyagok használata mellett a Pet Farm Family minden termékét környezetbarát csomagolásban kínálja. Ezeket a kekszeket például fedeles üvegekbe csomagolták, amelyek újra hasznosíthatóak. Ezáltal te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy visszaszorítsuk a műanyag zacskók, dobozok környezetszennyező hatását. 

A Rohlik.cz figyelmet fordít az ökológiai fenntarthatóságra és a környezet tiszteletére. Visszatérő csomagolásban történő vásárlás esetén további letét fizetendő, amelyet az üres üvegek futárhoz történő visszajuttatása után visszatérítünk az ügyfélszámládon. Neked köszönhetően újra felhasználhatjuk a csomagolást, és közösen járulunk hozzá az egyszer használatos csomagolás okozta nagy környezeti terhek csökkentéséhez. 

Mi az az MSC tanúsítvány?

A világ fele népességének a halak a legértékesebb fehérjeforrások. Ha azt szeretnénk, hogy ez így is maradjon, akkor tudatosan oda kell figyelnünk a halállományokra, s azok méretének növelésére. Az MSC-tanúsítvánnyal ellátott halakat fenntartható módon fogják, figyelembe véve szaporodási képességüket. 

Termékinformáció

Ajánlott adag egy felnőtt 10 kg testsúlyú kutya számára átlagosan naponta 10 db.

Termelői információ

A Pet Farm Family egy családi vállalkozás, amely már 7 éve teljes értékű ételeket állít elő kutyák és macskák számára. A márka szinonimája a fenntartható termelés, ami azt jelenti, hogy támogatják a helyi BIO gazdálkodókat, nem vásárolnak kész keverékeket, hanem mindent a prágai gyárukban állítanak elő. 

A környezetünk védelme nagyon komoly szerepet játszik a minden napjaikban, így természetes, hogy ezt a filozófiát követve gyártják a termékeiket is. Prágai üzemük valóságos környezetvédelmi kísérleti terület. Az épület és benne minden gép és eszköz zöld energiával működik, mindent újrahasznosítanak, és csakis újrahasznosítható vagy biológiailag lebomló csomagoló anyagokat használnak, helyi alapanyagokból dolgoznak és támogatják az organikus, más néven bio gazdálkodásokat.

Tárolás

Tárold hűvös és száraz helyen, maximum 25°C-on. Felbontás után 14 napon belül fogyasztandó. 

Forgalmazó

Pet Farm Family Kft. 
2000 Szentendre,
Medve u. 5.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Olivaolaj
Rizsliszt
Petrezselyem
Cékla
Lenmag
szárított alma
amaránt
gyermekláncfű levél
csalán levél
menta levél