Yellow&Blue Univerzális tisztítószer mosható felületekre narancs illóolajjal

1 l
Visszaváltható csomagolás
1 890 Ft 1 890 Ft/l
Származási ország: Csehország,

Kellemes narancsillatú fel- és lemosó szer minden mosható felülethez, mint például padlólapok, kő- és fapadlók, parafa, PVC, linóleum, továbbá üveg, ablaküveg, kerámia, fali csempe, mosogatók, mosdókagylók és konyhabútorok. Gépkocsiknál alkalmazható a karosszéria, a szélvédők és a belső tér tisztítására. A hatékonyságot természetes növényi eredetű tenzid és bio minőségű mosódióból kinyert szaponin biztosítja.

Az ár nem tartalmazza a visszaváltható csomagolást (349 Ft). Ez az összeg automatikusan felszámításra kerül a termék megvásárlásával. Amennyiben a kiszállításkor a futárnak visszaadod az üres csomagolást, úgy a 349 Ft-ot természetesen nem kell kifizetned.

Eldobható csomagolás nélkül

A Kifli.hu figyelmet fordít az ökológiai fenntarthatóságra és a környezet kímélésére. A termék megvásárlásával hozzájárulsz a környezeti hatások csökkentéséhez. Neked köszönhetően újra felhasználhatjuk a csomagolást, és közösen járulunk hozzá az egyszer használatos csomagolások okozta nagy környezeti terhek csökkentéséhez.

Használat

Nagyobb felületek és ablakok tisztításához adj 3 evőkanál (kb. 50 ml) tisztítószert 10 l vízhez. Az ablaküveget mosd le az oldattal, majd gumis ablaklehúzóval húzd le. Szükség esetén utófényesítésre használj bambusz törlőkendőt. Erősen szennyezett felületek esetében vigyél fel tisztítószert közvetlenül a törlőkendőre vagy a szivacsra, és alkalmazd hígítatlanul.

 

A Tierra Verde világa

A világot, amelyben élünk, azon cselekedeteink és választásaink határozzák meg, amelyeket minden nap megteszünk. Minden döntés, minden cselekedet egy nyilatkozat arról, hogy holnap milyen legyen a világunk. A választás szabadsága önmagunkkal és az egész világgal szembeni felelősségünk megnyilvánulása. Mindig van másik lehetőség. A döntés a Te kezedben van!

Tierra Verde egy 2008-ban alapított, cseh és szlovák tulajdonban lévő vállalat. A társaság célja az, hogy olyan termékeket fejlesszen és állítson elő, melyek a mindennapjaink során elengedhetetlenek de az egészségre és a környezetre a lehető legkisebb negatív hatást gyakorolják. A Tierra Verde ehhez remek alternatívát biztosít, mivel a csomagolásaik visszaválthatóak és környezetbarátak. A választékukban szerepelnek női higiéniai termékek, organikus pamuttermékek és sok más segédeszköz melyek hozzájárulnak a csomagolásmetes háztartáshoz.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően kezed és az érintett testrészeket alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el, orvosi ellátást kell kérni. Tartalmaz: D-limonént. Allergiás reakciót válthat ki. 

Ártalmatlanítás: A fel nem használt tartalmat hígítsd fel vízzel és öntsd a szennyvízcsatornába. Az elhasznált csomagolást gondosan öblítsd ki, és szelektív hulladékgyűjtőben add le.

Forgalmazó

Tierra Verde s.r.o.
Makovského náměstí 3147/2, Žabovřesky
CZ-616 00 Brno


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Összetétel: < 5 % növényi eredetű anionos tenzid, kelátképző szer (EDDS), nátrium-benzoát, < 1 % mosódió kivonat, denaturált szesz, xantángyanta , biominőségű természetes narancs illóolaj (Citrus sinensis), D-limonén.