Yellow&Blue Mosogatógél citromolajjal

1 l
Visszaváltható csomagolás
2 290 Ft 2 290 Ft/l
Származási ország: Csehország,

Növényi alapú hatékony mosogatógél az edények kézi mosogatásához. Erős szennyeződésekkel is megbirkózik. Nem irritálja a bőrt, kiváló olyanoknak, akik kesztyű nélkül szeretnének mosogatni. Csodálatos citromolaj illattal.

Az ár nem tartalmazza a visszaváltható csomagolást (349 Ft). Ez az összeg automatikusan felszámításra kerül a termék megvásárlásával. Amennyiben a kiszállításkor a futárnak visszaadod az üres csomagolást, úgy a 349Ft-ot természetesen nem kell kifizetned.

Eldobható csomagolás nélkül

A Kifli.hu figyelmet fordít az ökológiai fenntarthatóságra és a környezet kímélésére. A termék megvásárlásával hozzájárulsz a környezeti hatások csökkentéséhez. Neked köszönhetően újra felhasználhatjuk a csomagolást, és közösen járulunk hozzá az egyszer használatos csomagolások okozta nagy környezeti terhek csökkentéséhez.

Használat

Keverj el kis mennyiségű gélt meleg vízben vagy cseppents belőle közvetlenül a mosogatóeszközre.

A Tierra Verde világa

A világot, amelyben élünk, azon cselekedeteink és választásaink határozzák meg, amelyeket minden nap megteszünk. Minden döntés, minden cselekedet egy nyilatkozat arról, hogy holnap milyen legyen a világunk. A választás szabadsága önmagunkkal és az egész világgal szembeni felelősségünk megnyilvánulása. Mindig van másik lehetőség. A döntés a Te kezedben van!

Tierra Verde egy 2008-ban alapított, cseh és szlovák tulajdonban lévő vállalat. A társaság célja az, hogy olyan termékeket fejlesszen és állítson elő, melyek a mindennapjaink során elengedhetetlenek de az egészségre és a környezetre a lehető legkisebb negatív hatást gyakorolják. A Tierra Verde ehhez remek alternatívát biztosít, mivel a csomagolásaik visszaválthatóak és környezetbarátak. A választékukban szerepelnek női higiéniai termékek, organikus pamuttermékek és sok más segédeszköz melyek hozzájárulnak a csomagolásmetes háztartáshoz.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó.

Forgalmazó

Tierra Verde s.r.o.
Makovského náměstí 3147/2, Žabovřesky
CZ-616 00 Brno


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

5-15 % növényi eredetű anionos tenzid; < 5 % anionos tenzid, denaturált szesz, xantángyanta, természetes citrom illóolaj (parfüm-tartalom: limonén, béta-pinén, gamma-terpinén – allergiás reakciót válthat ki).