Yellow&Blue Ruhaöblítő levendula illóolajjal

1 l
Visszaváltható csomagolás
2 290 Ft 2 290 Ft/l
Kategóriák:
Származási ország: Csehország,

Az enyhén savas hatású ruhaöblítő semlegesíti a mosóvizet, ami nagyon fontos szempont főleg az ekcémás, allergiás személyekre és kisgyermekekre nézve. Az emberi bőrfelület természetes pH értéke savas, ezzel ellentétben a mosószerek, a szappan és a mosószóda lúgosak. A ruházatban megtapadó, ki nem öblített mosószer-maradékok ezért bőrirritációt válthatnak ki. A ruhaöblítő semlegesít, és emellett segíti a szövetből való kimosást is.

Kemény vízben történő mosáskor a ruhaöblítő megakadályozza a ruhák beszürkülését, amit a mosószerekben lévő szappananyagok és a vízben lévő ásványi anyagok kicsapódása okoz. A szövetszálak visszanyerik természetes tulajdonságaikat (a törölközők újra felszívják a nedvességet) és kinézetüket (fénylőbb színek). A ruhaöblítő nem károsítja a bambuszszálas szöveteket.

Az ár nem tartalmazza a visszaváltható csomagolást (349 Ft). Ez az összeg automatikusan felszámításra kerül a termék megvásárlásával. Amennyiben a kiszállításkor a futárnak visszaadod az üres csomagolást, úgy a 349Ft-ot természetesen nem kell kifizetned.

Eldobható csomagolás nélkül

A Kifli.hu figyelmet fordít az ökológiai fenntarthatóságra és a környezet kímélésére. A termék megvásárlásával hozzájárulsz a környezeti hatások csökkentéséhez. Neked köszönhetően újra felhasználhatjuk a csomagolást, és közösen járulunk hozzá az egyszer használatos csomagolások okozta nagy környezeti terhek csökkentéséhez.

Használat

4-5 kg ruhához - 30 ml (kupak) mosógél vagy mosópor használatakor, 45 ml szappanpehellyel vagy folyékony szappannal történő mosáshoz. Az öblítőszeres rekeszbe öntsd. Ha kemény a víz, adj hozzá még 15 ml Ruhaöblítőt és Vízlágyítót.

Mi az EKO mosás titka?

Ki lehet mosni a ruhákat hagyományos mosószerek nélkül, miközben tekintettel vagyunk a környezetre, az egészségre? Valóban újra fehérré válnak fehér ruháid, és a ruhanemű foltmentes marad az EKO mosást követően? A válasz IGEN, mindössze a következő egyszerű lépéseket kell követned:

  1. Válogasd szét a szennyest fehér és színes, illetve kévésbé szennyezett és alapos mosást igénylő ruhákra.
  2. Áztasd be a ruhákat. A szennyezettebb ruhák esetében érdemes Puer fehérítő port vagy szappanpelyheket is használni.
  3. Kimondottan a foltokra érdemes Marhaepeszappant használni, hiszen valóban csodákra képes. Másik remek alternatívát jelenthet a Citromkivonatú olívaszappan.
  4. Mosd ki a ruhákat 40-, illetve ideális esetben 60°C-on. Ha energiatakarékos gépet használsz, vagy nagy a vízkeménység, használj vízlágyítót.
  5. Ahhoz, hogy fehér ruháid valóban fehérek legyenek, használj Puer folttisztítót, vagy kimondottan fehér ruhákra szánt mosóport.
  6. Rendkívül fontos továbbá az öblítés - a mosás végén használj öblítőszert. Eltávolítja a mosószer-maradványokat, a ruhanemű nem válik szürkévé. Az érzékeny bőrű vagy allergiás szenvedők számára ez szinte már szükségszerűség. 
  7. Mi mosunk, de ki mossa a mosógépet? A jobb mosási eredmények és hosszabb élettartam érdekében elengedhetetlen a mosógép rendszeres karbantartása. Havi egyszer használj Vízkőeltávolítót és tisztítsd meg a mosógépet.

A Tierra Verde világa

A világot, amelyben élünk, azon cselekedeteink és választásaink határozzák meg, amelyeket minden nap megteszünk. Minden döntés, minden cselekedet egy nyilatkozat arról, hogy holnap milyen legyen a világunk. A választás szabadsága önmagunkkal és az egész világgal szembeni felelősségünk megnyilvánulása. Mindig van másik lehetőség. A döntés a Te kezedben van!

Tierra Verde egy 2008-ban alapított, cseh és szlovák tulajdonban lévő vállalat. A társaság célja az, hogy olyan termékeket fejlesszen és állítson elő, melyek a mindennapjaink során elengedhetetlenek de az egészségre és a környezetre a lehető legkisebb negatív hatást gyakorolják. A Tierra Verde ehhez remek alternatívát biztosít, mivel a csomagolásaik visszaválthatóak és környezetbarátak. A választékukban szerepelnek női higiéniai termékek, organikus pamuttermékek és sok más segédeszköz melyek hozzájárulnak a csomagolásmetes háztartáshoz.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Tierra Verde s.r.o.
Makovského náměstí 3147/2, Žabovřesky
CZ-616 00 Brno


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

linalool
citromsav
denaturált alkohol
lavandula intermedia