-16 %

Cycle Általános felülettisztító Levendula illattal

500 ml
Tartósan alacsony ár
999 Ft 1 998 Ft/l1 199 Ft
Származási ország: Magyarország,

90%-ban újrahasznosított alapanyagokból készült fürdőszoba-tiszító, mely alkalmas csempék, kádak, mosdók, zuhanyzók, csaptelepek tisztításárá. Hatékonyan tünteti el a vízkövet és csillogóvá varázsolja a felületeket. Szórófeje alkalmassá teszi hab vagy finom permet kijuttatására. Kellemes citrusos illatot hagy maga után. 100%-ban természetes, biológiailag lebomló anyagokból készül. Vegán és állatbarát. 100%-ban újrahasznosított palackban kerül forgalomba.
 

Használat

Használathoz a szórófejet fordítsd "AUF/ON" állásba. Permet funkcióhoz a habosító ablakot hajtsd fel. Habosításhoz a habosító ablakot csukd le. Használat után a szórófejet fordítsd "AUF/OFF" állásba. Hígitatlanul vidd fel a felületre, hagyd hatni pár percig, majd töröld át. Ne használd savas közegre érzékeny felületen (márvány, réz).

Tárolás

Eredeti lezárt csomagolásban 5-30°C között, közvetlen napfénytől védve.

Forgalmazó

reNEW Technologies Ltd. Magyarországi Fióktelepe
1139 Budapest, Lomb utca 15.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Újrahasznosított ecetsav és más organikus savak <5%, nem-ionos felületaktív anyag <5%, citromsav <5°%, bioetanol <5%, illatanyag, újrahasznosított víz,