• Kedves Kiflis! Mától újra elérhető a készpénzes fizetés, de kérjük, hogy aki karanténban tartózkodik az online fizetést válassza! Továbbá megszüntettük a termék fajtánkénti, illetve termék darabszám limiteket, és 1 napra akár több rendelést is leadhatsz. Reméljük így újra könnyebb lesz a vásárlás!

Mágocsi Hidegen Sajtolt Napraforgó Étolaj

1 l
Termelői
899 Ft 899 Ft/l
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

A hidegen sajtolás megegyezik az extra szűz minőséggel. Az alacsony hőmérsékletű mechanikai préselés (hidegen sajtolás) és szűrés során az olajban megmarad valamennyi értékes összetevő, vitamin, illat és zamat. Hidegen tiszta napraforgó bélből sajtolva.

Termékinformáció

  • Vitamin tartalma teljes értékű.
  • A héjról nem kerül bele szermaradvány.
  • A héjról nem kerül bele idegen ízanyag.
  • Oldószerektől mentes.
  • Természetesen hagyományos.
  • Magyar termék.

Termelői információ

Több mint 30 éve működik Nagymágocs községben az olajüzem, melyet nagy szakértelem, hagyománytisztelet és magas szakmai színvonal jellemez. A házi manufaktúrában különös gondot fordítanak a termék minőségére. Erre garancia az üzem családi jellege és a tulajdonosok elhivatottsága a minőség iránt. Megbízható egyenletes minőségét a piacon mindenhol elismerik. Felhasználhatjuk a megszokott módon sütéshez, főzéshez, salátákhoz és pácokhoz. Íze karakteres, jellegzetesen napraforgó íz.   

Tárolás

Száraz, hűvős helyen tárolandó, közvetlen napfénytől és fagytól védve. 

Felhasználási javaslat

Felhasználhatjuk a megszokott módon sütéshez, főzéshez, salátákhoz és pácokhoz. Íze karakteres, jellegzetesen napraforgó íz. Az egyik legjobb étkezési napraforgóolaj, de készíthetünk belőle minőségi kozmetikai termékeket.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
1051 Budapest,
Nádor utca 11.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

napraforgó étolaj

Tápérték: 100 g

Energia3397 kJ/812 kcal
Zsír100 g
amelyből telített zsírsavak9.4 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost0 g