Naturmind

Naturmind kókuszvirágcukor

500 g
2 399 Ft 4 798 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Indonézia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Naturmind kókuszvirágcukor

A kókuszvirágcukrot, ahogy a neve is mutatja, a kókusz pálma virágából nyerik olyan módszerrel, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a cukor, hanem a nektárban lévő vitaminok és ásványi anyagok is benne maradjanak a termékben.

A nád- és répacukorhoz hasonlóan a kókuszvirágcukor is főleg szacharózbol áll, tehát energiatartalma is ugyanannyi. Cukorbetegeknek, diétázóknak nem javasolt a fogyasztása.

Ugyan tartalmaz néhány fontos vitamint és ásványi anyagot, de mivel ezek kis mennyiségben vannak jelen és kókuszvirágcukorból nem ajánlott és nem is tudnánk akkora mennyiséget elfogyasztani, amivel fedezni tudnánk bármelyik javasolt napi adagját ezeknek a tápanyagoknak, így a kókuszvirágcukor nem nevezhető kimondottan egészségesnek. Viszont tény, ha már cukrot fogyasztunk, ez egy egészségesebb és természetesebb alternatívát nyújt.

Termékinformáció

A kókuszvirágcukor egyedi, kissé melaszos íze és illata mindent, még a leghétköznapibb teát is különlegesen élvezetessé teszi. Mivel könnyen karamelizálható, kifejezetten ajánlott erre a célra, például karamellás alma készítéséhez.

Termelői információ

A Biorganik gyártó Naturmind márkaneve alatt a nem ökológiai gazdálkodásból származó termékeket forgalmazzák. A Biorganik céget 2001-ben hozták létre azzal a céllal, hogy a vegán, egészség- és környezettudatos életmód iránt érdeklődők, valamint az élelmiszer-intoleranciával vagy -allergiával rendelkezők igényeit kiszolgálják. Így lettek Magyarország első vegán elköteleződésű élelmiszer-, mosó- és tisztítószer-kereskedelmi cége. Az alapító tulajdonosok is a vegán életmódot követik, termékeiket ők maguk is fogyasztják, használják. Elkötelezett hívei a tisztán növényi táplálkozásnak. Éppen ezért egyik termékük sem tartalmaz semmilyen állati összetevőt, tejet, tojást és nem kapcsolódnak hozzájuk állatkísérletek.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Biorganik Online Kft.
1097 Budapest, Gubacsi út 47.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

kókuszvirágcukor

Tápérték: 100 g

Energia1643 kJ/387 kCal
Zsír0.17 g
amelyből telített zsírsavak0.17 g
Szénhidrát95.3 g
amelyből cukor95.3 g
Fehérje1 g
0.45 g
Élelmi rost g