Jókenyér
JÓkenyér sajtos négyes
250 gMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Sajtos kifli kicsit másként, négy testvér összenőve. Ízletes, zsiradékkal dús tésztára bőséges sajtfeltét kerül.
Termelői információ
A JÓkenyér családi vállalkozásként indult és 27 éve azon dolgozik, hogy minél több ember asztalán ott legyen a friss, kovászos, adalékmentes pékáru. Kiemelten figyelnek arra, hogy 100%-ban természetes alapanyagokból készítsék a kenyereiket és pékáruikat. Vallják, hogy ami a jó kenyérhez kell, az a természet ajándéka és a pék szíve-lelke. Ezért kerülik az ízfokozókat, adalék- illetve színezőanyagokat. A mai napig azzal a kovásszal dolgoznak, amit közel 30 éve Baden-Badenből hoztak haza azzal a céllal, hogy megteremtik Magyarországon a világörökség részét képző német „Brotkultur” alapjait. A JÓkenyérnél a hagyományos búzakovász mellett rozskovászt és teljes kiőrlésű búzából és rozsből készült kovászt is használnak, amihez a gabonát saját malmukban, frissen őrlik. Ez biztosítja kenyereik frissességét és ízét.
Tárolás
Szobahőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
Ludwig & Mentesi Sütőipari és Kereskedelmi Kft.
2084 Pilisszentiván, Erzsébet Ipari park 4.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Búzaliszt |
Ivóvíz |
reszelt sajt |
búzakovász |
Sovány tejpor |
Tengeri só |
napraforgóolaj |
Élesztő |
kristálycukor |
Búza előtészta |
búzakorpa |
búzafehérje |
víz |
Élesztő |
árpamaláta liszt |
acerola |
Tápérték: 100 g
Energia | 1185 kJ/280 kCal |
Zsír | 4.58 g |
amelyből telített zsírsavak | 2.32 g |
Szénhidrát | 48.57 g |
amelyből cukor | 0.81 g |
Fehérje | 9.98 g |
Só | 1.41 g |
Élelmi rost | 2.52 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Nyomokban tartalmazhat: |
Földimogyoró |
Tej |
Diófélék |
Szezámmag |