Chilipaprika

50 g
379 Ft 7 580 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Spanyolország, Marokkó, Hollandia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Chilipaprika változó színben

Indiában, Afrikában és Mexikóban nagy hagyománya van fogyasztásának. Ezeken a helyeken elsősorban emésztést serkentő hatása miatt kedvelik, és ma már kutatások bizonyítják, hogy nem alaptalanul. A paprika termése olyan fontos ásványi anyagok forrása, mint a kálium, a foszfor és a kalcium, valamint Béta-karotint és bioflavonoidokat is tartalmaz.

*A kép illusztráció.

Érdekessége

Az általában téglavörös termést megőrlik, és a port önmagában is használják főzelékek, mártások, halételek, sült húsok, rizsköretek, sajtos és tojásos tálak, savanyúságok fűszerezéséhez, de többnyire keverik más fűszerekkel.

Felhasználás

Hazánkban mártásokhoz, salátákhoz, sertés-, marha- és birkasültekhez, tojásos, sajtos ételekhez, valamint grillezett húsokhoz is ajánlott a felhasználása. 

Termelői információ

A friss paprikát a több mint 65 éves múltra visszatekintő kecskeméti Bács-Zöldért biztosítja. Magyarország legnagyobb, 200 hektáros ültetvényét hozták létre, melyen közel 2000 tonna prémium minőségű, saját termelésű zöldség-gyümölcs kap helyet. A kecskeméti termelő a hagyományos kertészeti ismereteket kombinálja a legmodernebb mezőgazdaság-tudományi eredményekkel, mely a kiemelkedő minőségű frissáruról már az első falatnál érezhető.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, 10-12 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
1106 Budapest, Jászberényi u. 45


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
A termék színe véletlenszerűen kerül kiválasztásra. A termék színe nem befolyásolja a minőségét.