Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Farm Tojás E-vitaminos tyúktojás "M/L"

10 db
589 Ft 58,9 Ft/db
Származási ország: Magyarország,

Az E-vitaminos Farm Tojás a fenti hasznos anyagok közül kiemelt mennyiségben tartalmaz E-vitamint és szelént. A speciális takarmányozásnak köszönhetően egy átlagos tyúktojáshoz hasonlítva az E-vitaminos Farm Tojás 3-4 szeres mennyiségű E-vitamint és 1,5 szeres mennyiségű szelént tartalmaz, melyek természetes formában, az emberi szervezet számára könnyen emészthető állapotban vannak jelen a tojás sárgájában. Egy db E-vitaminos Farm Tojás elfogyasztása biztosítja az emberi szervezet számára szükséges E-vitamin ajánlott bevitelének 60-70%-át. Az E-vitamin és a szelén legfontosabb élettani hatása antioxidáns hatásukban nyilvánul meg, gátolják és lassítják a szervezetben végbemenő oxidációs folyamatokat. Ezáltal késleltetik a sejtek biológiai öregedését, így nagy szerepet játszanak fiatalságunk és egészségünk megőrzésében. Az E-vitamin és a szelén, mint jelentős antioxidánsok megkötik a képződő szabad gyököket, ezáltal csökkentik a kockázatát a daganatos, a szív- és érrendszeri, idegrendszeri betegségek kialakulásának.

Az E-vitaminos Farm Tojás forradalmi termék Magyarországon a funkcionális élelmiszerek területén. A termék E-vitamin és szelén tartalmát rendszeresen ellenőrizzük akkreditált laboratóriumban.

Tárolás

Fénytől és hőtől védett, száraz hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Farm Tojás Kft. , 9028 Győr, Tárogató u. 9.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Allergének

Tojás
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.