Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
-5 %

Farm Tojás GMO mentes "M"

10 db
Tartósan alacsony ár
519 Ft 51,9 Ft/db549 Ft
Származási ország: Magyarország,

A Farm Tojás Kft. célközönsége azon fogyasztók, akik igyekszenek magukat távol tartani a genetikailag módosított élelmiszerektől, illetve alapanyagoktól. Gondolva ezekre a vásárlókra, kifejlesztették a teljesen GMO mentes tojást, mely olyan tyúkoktól származik, melyek takarmányában semmilyen genetikailag módosított összetevő nincs.

Ennek a terméknek az előállításakor a tyúkok takarmányába csak olyan alapanyag kerül bekeverésre, amelyek GMO mentesek. Továbbá nem tartalmaznak semmiféle antibiotikumot, illetve a tyúkok ivóvízébe sem kerül adagolásra antibiotikum.

A tojás bevizsgálása során szermaradvány nem mutatható ki. Ezek az elkülönített istállóban tartott tyúkok speciális alapanyagokból készült takarmányt kapnak, melyek összetevői természetes módon termesztett növények, azaz nem került módosításra a genetikai állományuk semmilyen különleges tulajdonság elérése céljából, illetve kizárt bármilyen antibiotikum adagolása.

Tárolás

Fénytől és hőtől védett, száraz hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Farm Tojás Kft.
9028 Győr, Tárogató u. 9.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Allergének

Tojás
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.