La Lorraine
Magvakkal szórt rombusz bagett
80 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A baguette egy hosszúra nyújtott ropogós francia fehér kenyér. A pórusok nagyon durvák és egyetlenek (a minőséget is jelzik). Kevés élesztős hideg tésztagyúrással készítik és a kenyérhéj vastag marad a hosszú kelesztési idő miatt .
A márkáról
A La Lorraine a fagyasztott pékáruk legnagyobb gyártója és forgalmazója szerte Európában. Nagy tapasztalattal rendelkezik mind a kiskereskedelmi mind a gasztronómiai partnerekkel való kereskedelemben. A La Lorraine célkitűzése, hogy fogyasztói teljes megelégedésére a legkiválóbb minőségű péksütemények széleskörű és egyedi választékát nyújtsa. A La Lorraine étlapján közel 200 féle kenyér és finompékáru található.
Fogyasztás
24 órán belül elfogyasztandó.
Tárolás
Szobahőmérsékleten tárolandó.A terméket visszafagyasztani tilos!
Forgalmazó
Speisekammer Kft.
8080 Bodmér, belterület 40/5. hrsz.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Búzaliszt | |
víz | |
sütőipari keverék | 7.5 % |
rozstöret | |
Rozsliszt | |
szójaőrlemény | |
Lenmag | |
búzakorpa | |
Napraforgómag | |
Szezámmag | |
pörkölt árpa | |
Pörkölt ROZS | |
Cukor | |
Koriander | |
E330 - Citromsav | |
E270 - Tejsav | |
repceétolaj | |
Jódozott só (étkezési só, kálium-jodát) | |
Élesztő | |
repceétolaj | |
E472e | |
E300 - L-aszkorbinsav | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 944 kJ/224 kCal |
Zsír | 3.3 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.4 g |
Szénhidrát | 38 g |
amelyből cukor | 1.2 g |
Fehérje | 3.8 g |
Só | 8.8 g |
Élelmi rost | 1.2 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Szójabab |
Szezámmag |
Nyomokban tartalmazhat: |
Tojás |
Földimogyoró |
Tej |
Diófélék |