Hell Energiaital Active

250 ml
199 Ft 796 Ft/l
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Hell Active Energiaital, citrus-tuttifrutti ízű, koffeintartalmú, vitaminozott, szénsavas, alkoholmentes ital. Próbáld ki a Hell energiaital többi ízeit is!

Termékleírás

A Hell Active Energiaital B2-, B3-, B5-, B6-, B12-vitaminokban gazdag, tartósítószert nem tartalmaz. Továbbá L-karnitint, BCAA-tt és 60%-kal kevesebb cukrot tartalmaz.Környezettudatos csomagolásban kapható. Ttökéletes választás azok számára, akik elhivatottak a sport iránt, de nem szeretnének lemondani kedvenc energiaitalukról sem.

Termelői információk

A HELL ENERGY sikereit a kiváló minőségnek, a márka jó ár-érték arányának, széles körű elérhetőségének, valamint a fogyasztói igényeknek megfelelő pozicionálásnak köszönheti. Az energiaital szektorban egyedüliként mondhatja el magáról, hogy több országban is piacvezető, erős márkával, saját tulajdonú, modern töltőüzemmel rendelkezik, továbbá elnyerte az év gyára díjat is.

Biztonsági figyelmeztetés

Magas koffeintartalmú. Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők, valamint koffeinérzékenyek számára nem ajánlott (koffein 32 mg/100 ml). Egy doboz koffeintartalma 1 csésze presszókávénak felel meg, fogyaszd mértékkel!

Tárolás

Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó!


Forgalmazó

HELL Energy Magyarország Kft.
H-1075 Budapest
Károly krt. 1. 1/2.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.