Frosch Mosogatógép tabletta Zöldcitrom

26 db
3 090 Ft 118,85 Ft/db
Származási ország: Németország,

Többfunkciós tabletta, ami tartalmaz hatékony zsíroldó mosogatószert friss zöldcitrom-illattal, öblítőszert, hogy a mosogatott edények, poharak csillogók és foltmentesek legyenek, mosogatógép sót, ami megakadályozza a vízkőlerakódásokat az edényeken és a mosogatógép alkatrészein; üvegvédő összetevőt, hogy a poharak ne váljanak foltossá; rozsdamentes felületek polírozás nélküli csillogását elősegítő összetevőt. Az öblítést követően segíti az edények száradását. Alacsony hőfokon is hatékony, így hozzájárul, hogy a mosogatógép kevesebb energiát fogyasszon.
 

Használat

Egy mosogatáshoz használj 1 tablettát. Ne távolítsd el a fóliát a tablettáról, mert a mosogatás során az a vízben feloldódik. Tedd a tablettát a mosogatógép mosogatószer adagoló fiókjába. Amennyiben nem helyezhető be a tabletta az adagoló fiókba, fordulj a mosogatógép gyártójához, illetve ellenőrizd a gép használati utasításában a teendőket. Az energia-, vízfogyasztás- és a vízszennyezés csökkentése érdekében válassz alacsony hőmérsékletű (≤ 55°C) programot, töltsd tele a gépet és indítsd el. Öblítőt és sót szükség szerint használhatsz - 21 nk° keménységű, vagy annál lágyabb víz esetén ezek alkalmazása nem szükséges. Lakóhelyed vízkeménységi értékével kapcsolatban keresd vízszolgáltatód.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

FCB Hungary Zrt.
1028 Budapest, Hidegkúti út 90. B. épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

: 5-15% oxigén alapú fehérítőszer, <5% nemionos felületaktív anyagok, polikarboxilátok, enzimek (amiláz, proteáz), illatanyagok. Egyéb összetevő: citrom kivonat.