Frosch

Frosch Baby Folyékony mosószer

21 mosás
4 049 Ft 193 Ft/mosás

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

80+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Hipoallergén mosószer, különösen csecsemőruhák mosásához ajánlott. Kíméletesen tisztítja a fehér és színes ruhákat már 30 °C-on is. Természetes kamilla kivonattal ápolja a textíliát, és hatékonyan távolítja el a makacs foltokat. Nem tartalmaz tartósítószert és színezéket, ezért nem csak csecsemők, de kisgyermekek és bőrallergiában szenvedő felnőttek ruháinak mosásához is használható. Bőrgyógyászok által tesztelt. A termék gondosan megválasztott összetevőinek köszönhetően a bőrirritáció kockázata minimálisra csökkenthető.

Használat

Mosást megelőzően a ruhákat válogasd szín, a szennyeződés mértéke, anyagtípusa alapján és tartsd be a ruha gyártójának mosásra vonatkozó utasításait. Moss mindig az adott mosásnak megfelelő lehető legalacsonyabb hőmérsékleten és teljes adagot. Ha a házi porra allergiás vagy, mosd az ágyneműket mindig 60 °C-on. Fertőző betegség esetén a mosási hőmérsékletet emeld 60 °C-ra.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe kerülés esetén súlyos szemirritációt okoz. Alaposan öblítsd ki a szemedet vízzel. Adott esetben a
kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható öblítés folytatása javasolt. Ha a szemirritáció nem múlik el, orvosi ellátást kell kérni. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként  a hatályos jogszabályok szerint.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

FCB Hungary Kft.
1028 Budapest, Hidegkúti út 90. B épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

anionos felületaktív anyagok
nem ionos felületaktív anyagok
illatanyag
szappan
amiláz
proteáz
celluláz
lipáz
mannanáz
kamilla kivonat