

Óföldeáki tészta Spenótos orsó
500 g- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- További termékek és márkák
Minden egyes alapanyag felkutatásának, beszerzésének külön története van legyen az a tésztába kerülő friss tojás, a reformokat követő tönkölyliszt vagy éppen az ország másik végéből származó medvehagyma.
Termékinformáció
33% spenótpüréből készült tészta, durumliszt alapon, fokhagymával, parajdi sóval, borssal fűszerezve.
A géppel készített Fusilli vagy más néven orsó keresztmetszetét nézve olyan, mintha egy vékony, de széles tésztacsíkot a tengelye mentén csavarnál meg. A rövid tésztaformák között a legnagyobb darabszámmal eladott tésztafajták közé nőtte ki magát.
Termelői információ
Az üzem mindennapjai a Dél-Alföld egyik legszebb településén, Óföldeákon telnek. Zöldellő ősfás park, vizesárokkal körülvett XIV. századi erődtemplom, a sokat látott nemesi család kúriája mellett. Ebben a páratlan környezetben heti 5 napban készítik termékeiket, tesztelik újdonságaikat! Az első lépéseket egyszemélyes vállalkozásként indították a nyolcvanas évek közepén hagyományos tésztákból álló kínálattal. Mára pedig 7 fős családias hangulatú csapattal, közel 100 fajta tésztával és hazánkban egyedülálló zöldségpürével készülő termékekkel színesítik megyénk kézműves finomságainak palettáját!
Használat
Felbontás után azonnal fogyasztható. Fogyaszthatod tésztasalátákban hidegen,vagy melegen, szinte bármelyik szósszal párosítva, sütőbe is rakhatod, de akár levesekben is szívesen úszkál.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Forgalmazó
Supp.li Kft.
1051 Budapest,
Nádor utca 11.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
durumbúzaliszt, spenótpüré, búzasikér, parajdi só, fokhagymapor, bors
Tápérték: 100 g
1460 kJ/345 kcal | |
2.6 g | |
0.5 g | |
57 g | |
4.2 g | |
21 g | |
1.5 g | |
g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |