Ziaja Mintperfekt Active Fogszuvasodás elleni szájvíz

500 ml
1 439 Ft 2 878 Ft/l
Származási ország: Lengyelország,

Amin-fluorid és nátrium-fluorid tartalma tisztítja a fogakat és a fogak közötti réseket, remineralizálja a fogzománcot. A benne lévő eugenol frissíti a leheletet, megelőzi a kellemetlen szájszag kialakulását, hosszan tartó frissesség érzetet biztosít. Hatékony összetevői megakadályozzák a fogszuvasodást és a lerakódások képződését, növelik az ellenállást a szuvasodás kialakulásával szemben. A szájvíz kiegészíti a fogkrém hatását a fogkefével elérhetetlen helyeken is. Gyors és hatékony módja a szájápolásnak fogszabályzót viselők számára, illetve ha gátolt a szájápolás.

  • Parabén mentes
  • Pálma olaj mentes termék

Használat

2/3 kupaknyi szájvízzel öblögess körülbelül 30 másodpercig. Ne higítsd fel. Ne nyeld le, ne öblítsd ki a szádat vízzel. Hasz­­nál­­d naponta 2-3 alkalommal fogmosás után. A pro­­fesszio­nális szájhigiénia érdekében használd Ziaja fogkrémmel együtt. 0,05% Fˉ ionokat tartalmaz, más forrásból származó fluorid bevitel esetén kérd ki orvosod, vagy fogorvosod véleményét. Felnőtteknek és 6 évesnél idősebb gye­rme­kek­nek ajánlott.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Superio Kft.
1223 Budapest, Hűség utca 22.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Aqua (víz), PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, szorbit, nátrium-fluorid, propilén-glikol, Olaflur, nátrium-szacharin, nátrium-benzoát, aroma (aroma), eugenol, limonén, citromsav, CI 42090 (FD&C Blue No. 1).