Csinta

Csinta Chocolate Thins Meggy 5db-os

40 g
2 499 Ft 62 475 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Csinta Chocholate Thins Meggy 5db-os

Élvezd a roppanós csokoládé és a fanyar meggy izgalmas találkozását! A Csinta Chocolate Thins termékek az osztrák Harrer cukrászdinasztia soproni csokoládéműhelyével való együttműködésből születtek.

A Harrer Csokoládék és a Csinták készítése során is elsődleges, a természetes alapanyagok használata és a gondos figyelem az elkészítés során. Ez a minőség iránti szeretet és elköteleződés az íz és textúrák találkozásában jelenik meg.A 62%-os Bean-To-Bar csokoládé, gondosan válogatott és a gyümölcsök ízvilágával harmonizáló kakaóbabból készült.  Az elsőre roppanós vékony csokoládé réteg és a hajlékony gyümölcslap kontrasztja az egybeolvadó ízek és textúrák élményével teszi páratlanná a Csinta Chocolate Thins termékeket! A kis kártyákon található idézetek segítségével, miközben élvezzük a szánkban olvadó csokoládét összekapcsolódhatunk magunkban azokkal az értékekkel amik a boldogságra és tudatosságra emlékeztetnek bennünket. 

Leírás

Szárított meggyből készült gyümölcs tölcsér. 

Termékinformáció

Zárt csomagolásban tartva finom marad.

Termelői információ

A Csintát mindig is egy csapat készítette és készíti ma is. Eleinte ez a csapat kicsi volt, Eszter és Péter. Aztán beszálltak a csapatba Luca és Lilla (a lányaik) mint főkostolók és főkritikusok. Később sok kreatív barátjuk és ismerősük, ötletekkel, támogatással, grafikával, fotóval, videóval. Lett új műhelyük, megbízható kollégáik a gyártásban. Aztán Attila, régi drukker egy Csinta fogyasztó családból. Legfőbb csapattagjaik a Csinta rajongók, mert visszajelzéseik inspirálják őket és segítenek meglátni az irányt, merre menjenek.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó!

Forgalmazó

Aloha Kft.
2013 Pomáz,
Ady Endre utca 22.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Étcsokoládé65 %
kakaóbab
Cukor
Kakaóvaj
Napraforgó lecitin
emulgálószer
Alma
Meggy

Tápérték: 100 g

Energia1848 kJ/441 kCal
Zsír21.8 g
amelyből telített zsírsavak11 g
Szénhidrát52 g
amelyből cukor51 g
Fehérje7 g
0 g
Élelmi rost g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Diófélék
Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.