Intézd holnapra a nagy bevásárlást! Október 23-án pénteken nem szállítunk, de csütörtökön este 22 óráig visszük a friss kenyeret és más élelmiszereket. Válassz szállítási időt csütörtökre!

Danone Actimel zsírszegény, élőflórás, gránátalma-maca-áfonyaízű joghurtital 8x100ml

0,8 kg
899 Ft 1 123,75 Ft/kg
Származási ország: Belgium,

Zsírszegény, élőflórás, gránátalma-maca-áfonyaízű joghurtital

 

Ezekben a kicsi palackokban a hagyományos élő joghurt kultúrák mellett 20 milliárd L. casei Danone-t tartalmazó élőkultúra is megtalálható, amely már önmagában is megkülönbözteti az Actimelt a többi hasonló joghurtitaltól.

Ezen felül még minden palack Actimel B6- és D-vitamin forrás is, mely vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. Egy palack Actimel a mindennapi kiegyensúlyozott, változatos étrend és egészséges életmód részeként fogyasztandó.

Próbáld ki többféle ízben is és találd meg a kedvenced!
 


Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó!

Forgalmazó

Danone Kft.
1134 Budapest, Váci út 35.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

sovány tej, cukorszirup, sűrített sovány tej, gyümölcskészítmény 5% [gránátalmalé 20% (sűrítményből), áfonyapüré 20% (sűrítményből), módosított keményítő, maca por 2,2%, természetes aroma, feketerépa koncentrátum, savanyúságot szabályozó anyagok (nátrium-citrát, citromsav)], tejszín, dextróz, kalcium (kalcium-foszfát), élő joghurt kultúra, l. casei danone® kultúra (cncm i-1518), b6-vitamin, d-vitamin, zsírtartalom 1,5% (m/m), gyümölcstartalom: 2,1%.

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizze az allergén összetevőket a termék csomagolásán.