
Borgo Molino
Borgo Molino - Prosecco Superiore Valdobbiadene Brut DOCG
0,75 lHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Borgo Molino - Prosecco Superiore Valdobbiadene Brut DOCG
100% Glera szőlőfajtából készült Valdobbiadene vidékén. Martinotti módszerrel készült prémium prosecco. DOCG (a legmagasabb besorolási szabály) besorolású csúcs prosecco. Szalmasárga szín, illatában zöld alma, vilmos körte, citrus, réti virágok. Nagyon elegáns, hosszú utóíz. Kiváló aperitif. Előételek, halételek, tenger gyümölcsei, akár nyers hal, minestrone leves, saláták illenek hozzá.
Termékinformáció
Gyermekek elől elzárva tárolandó.
Termelői információ
1922-ben az a döntés született, hogy életüket a földművelésnek szentelik. Egy intuíció, és sokkal több, mint egy munka. Hogy megértsék a természetet, mit kér, és mit adhatunk egy olyan területnek, mint a Borgo Molino. A titok az, hogy hallgass a földre, vigyázz a növényekre, neveld a gyümölcsöt. Tápláld a rögöket, öntözd meg a talajt és értsd meg. Birtokukat 90 éve alapította a nárdini család, és a talaj finom borokat hozott. A táj és a helyi éghajlat harmóniája kiváló minőségű fehér- és vörösborokat eredményezett. Az eleganciát és finomságot kínáló habzóborok teszik teljessé a képet, és kifejezik eredeti elképzelésüket.
Tárolás
Hűvös helyen, fény- és hőforrásoktól távol. Felbontást követően, amennyiben szakszerűen, pezsgőlezáró dugóval zárjuk le a palackot, hűtőben tárolva 3-4 nap.
Forgalmazó
Vino Italiano Kft.
2045 Törökbálint
Kinizsi Pál u. 29.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
100% glera szőlőfajta |
10 gr/l maradék cukor |
17 gr/l száraz anyag tartalom |
Szulfit hozzáadásával készül |
Tápérték: 100 g
Energia | kJ/60 kCal |
Zsír | 0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | g |
amelyből cukor | g |
Fehérje | g |
Só | g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |