Sauska
Sauska Cabernet Sauvignon Villány 14%
0,75 lHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A megjelenített évjáratot és alkoholfokot igyekszünk a legpontosabban feltüntetni, de mivel az évjáratváltások idején előfordulhatnak eltérések, így kérjük, vásárlás előtt érdeklődj az aktuális évjáratról az ügyfélszolgálatunknál, amennyiben ez szempont a termék kiválasztásánál.
Sauska Cabernet Sauvignon Villány 14%
Sötét rubin szín, zöldfűszeres, fűszerpaprikás, szedres illat. A kortyban teljes harmónia, tanninok és savak a legélvezhetőbb formában. Meleg évjárat, nagyobb részt tartályos, kisebb részben hordós érlelés 8 hónapon át. Áfonyás, szedres, fekete ribizkés ízvilág.
Jellemzők
- Száraz vörösbor.
- 14%-os alkoholtartalmú.
- Villányi borvidékről.
- Ajánljuk magyaros ételek, linzerek és étcsokoládék mellé.
Leírás
Száraz vörösbor.
Termékinformáció
Gyermekek elől elzárva tárolandó.
Termelői információ
Új nagyborászatot indítani Villányban a kétezres évek elején? Őrült ötlet. Főleg, ha a kezdőcsapat jelentős része még csak nem is odavalósi. Markó Ildikó és Latorczai László borászok Budapestről és a Balaton mellől érkeztek, a tulajdonos, Sauska Krisztián pedig – hiába a sombereki gyerekkor, a villányi gyökerek – azért még „amerikaiként” szerepelt a helyi folklórban. Mégis éppen ez a múltnélküliség adott olyan szabadságot, amelyből a szokatlan Sauska név, számos cuvée-ivel megerősödhetett. A Cuvée 7-esek új évjárata és a Cuvée 5 nemzetközi sikere kapcsán a Sauska pincészet Tokajban is ismertté vált.
Elsők között alakították ki a hamar népszerűvé vált száraz fehérbor választékukat, melyben az őshonos furmint, sárgamuskotály és hárslevelű mellett olyan mára közönségkedvenccé vált borok is vannak, mint a sauvignon blanc és chardonnay. Hamarosan nyíló budafoki pincéjükben készülő methode traditionelle pezsgőik alapanyaga kizárólag saját tokaji szőlő, minőségközpontú filozófiájuk alapja a terroir és az ahhoz való hűség.
Tárolás
10-15 fokon, sötét elzárt helységben tárolandó, nyitás után 1-2 napon belül fogyasztandó.
Forgalmazó
Budapest Bortársaság Kft.
1112 Budapest,
Kőérberki út 36.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Cabernet Sauvignon |
Allergének
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |